Daedalus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Το κάνω install, έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς και το !@#!@##@$$@$@$ δεν τρέχει. Έχω PIII 450, Geforce 2 MX, 96 RAM. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Thank youuuuu....
fesaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!! Το κάνω install,κολλάω το crack του εκεί που έγινε η εγκατάσταση.......τίποτα!!! Ο PC μου είναι CELERON 700,ΤΝΤ 2, 64 RAM. <BR>Απλά για να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος σου...ακολουθώ κι εγώ!<BR>Μιλάμε,αυτό το παιχνίδι μου 'χει σπάσει τα νεύρα..!!
Vasilius Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Paides egw to xw termatisei apo to kalokairi apo copia kai den eixa kanena provlhma...<BR>Den evala crack,den xreiazotan!<BR>An exete kapoia allh ekdosh neoterh...<BR>Go to <A HREF="http://www.Gamecopyworld.com" TARGET=_blank>www.Gamecopyworld.com</A> <BR>Dialekste ton 3o server apo Europe,einai o grigoroteros,Meta Agree,meta click sto Op.Flashpoint,an den to xei sta neotera pcgames sto kentro ths selidas valte to sto search pou xei...
Daedalus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2001 Το έχω δοκιμάσι και σε αλλο μηχάνημα και δουλευει μια χαρά.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.