Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με backup!

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πχ. Ν ταινίες απο τις οποίες θέλω να πάρω backup. ok, με το dvd shrink γίνεται η δουλειά (μία μία οι ταινίες) μια χαρα. Άν όμως θέλω να κρατίσω και τις Ν ταινίες στον σκληρό και να τις επεξεργαστώ μετα με το dvdshrink, πώς γίνεται;

όταν αντιγράφω τα dvd στον σκληρό με το dvd decrypter, μετά το dvd shrink δεν τα ανοίγει! μήπως κάνω κάποιο λάθος κατά το ripping? :confused:

Δημοσ.

Den ksero to decreypter toso kala toxo mono gia na grafo kai oxi na diabazo tis tainies

Me to dvd shrink kano to backup ston sklhro kai meta kobo kai rabo pano sto image

Dokimases me to dvd shrink?

Einai poly aplo

Δημοσ.

BossDoc, μου λές να κάνω δλδ όλη την επεξεργασία, απλα στο τέλος να επιλέξω να το σώσει σε image. εγώ δεν θέλω αυτό... θέλω να αντιγράψω απλά την ταινία στον σκληρό χωρίς καμμια επεξεργασία και να την επεξεργαστώ μετά με το dvdshrink...

Δημοσ.

Ti enoeis na epejergasteis katarxhn???

Na kopseis ta perita gia na thn mikraneis as poyme?

Thn anoigeis me to dvd shrink kaneis re-author kai prostheteis mono to kommati poy theleis kai toys ypotitlous.Xoris na to exeis sosei sto disko ginetai ayto kai soneis mono ayta po theleis

An thes na kopseis komatia apo thn tainia (?)den ksero na se bpothiso

Δημοσ.

θέλω απλά στην αρχή να τις αντιγράψω στον σκληρό. και μια άλλη φορά να τις κοψω/ράψω με το dvd shrink.

επίσης γιατί γράφεις τα images με το dvd decrypter και οχι πχ με το nero?

Δημοσ.
όταν αντιγράφω τα dvd στον σκληρό με το dvd decrypter, μετά το dvd shrink δεν τα ανοίγει! μήπως κάνω κάποιο λάθος κατά το ripping? :confused:

Μου φαίνεται πολύ περίεργο επειδή είναι η διαδικασία που ακολουθώ κατά κανόνα.

Αποθήκευση στο δίσκο με το Decrypter (Mode-> File) και στη συνέχεια Συμπίεση με το DVD Shrink (Open Files ...)

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι, μήπως στο Decrypter έχεις ορίσει

Settings -> File Mode -> On Startup, κάτι διαφορετικό από all.

Αν δεν συμβαίνει αυτό, μπορούμε να δούμε αναλυτικά τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.

BTW, τρέχω Decrypter 3.5.2.0 και DVDShrink 3.2, ωστόσο και αρκετές προηγούμενες εκδόσεις, πήγαιναν μιά χαρά.

Δημοσ.

Αποθήκευση στο δίσκο με το Decrypter (Mode-> File) και στη συνέχεια Συμπίεση με το DVD Shrink (Open Files ...)

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι' date=' μήπως στο Decrypter έχεις ορίσει

BTW, τρέχω Decrypter 3.5.2.0 και DVDShrink 3.2, ωστόσο και αρκετές προηγούμενες εκδόσεις, πήγαιναν μιά χαρά.[/quote']

Gerontas αυτό ήταν!!!! 1000 ευχαριστώ. Δεν επέλεγα όλα τα αρχεία... 8)

Δημοσ.

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι' date=' μήπως στο Decrypter έχεις ορίσει

BTW, τρέχω Decrypter 3.5.2.0 και DVDShrink 3.2, ωστόσο και αρκετές προηγούμενες εκδόσεις, πήγαιναν μιά χαρά.[/quote']

Nai kai ego afto kano edo kai 2 xronia.. profanos kapoia rithmisi eixes lathos alla afou tin vrikes ola ok! :)

na sas po kai tin ataksia mou polles fores pairno 4-5 tainies mazi mou sti douleia kai tis riparo, kai prin fugo gia spiti tis vazo OLES mazi na ginontai encode na xoresoun se DVDR... H CPU varaei uperories (sti douleia exo enan 3.2 me 2gb ram opote den masaei, alla VRAZEI O TOPOS!!!) alla tin epomeni mera ego ta exo etoima gia kapsimo...... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...