copper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δεν ξέρω, πως να επαναφέρω το toolbar σε όλους τους φακέλους, μαζί με τα standard buttons. Έχουν εξαφανιστεί και δεν μπορώ να τα επαναφέρω. Αν γνωρίζει κανείς κάτι, ας μου λύσει αυτή την απορία.
migel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δεν ξέρω' date=' πως να επαναφέρω το toolbar σε όλους τους φακέλους, μαζί με τα standard buttons.Έχουν εξαφανιστεί και δεν μπορώ να τα επαναφέρω. Αν γνωρίζει κανείς κάτι, ας μου λύσει αυτή την απορία.[/quote'] Άνοιξε έναν φάκελο και στις επιλογές ( επάνω ) δίπλα από το Edit υπάρχει το View , εκεί μέσα είναι όλα . Επίσης μπορείς να επιλέξεις απο τα Tools / Folder Options / View / να ισχύουν οι αλλαγές για όλους τους φακέλους .
copper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν υπάρχουν πλέον τα file, edit, view, favorites, tools... κτλ. Ούτε τα Back, forward, up, search, folders, ...δεν είναι παράξενο; Πάντως αύτο που προτείνεις ήταν το πρώτο που έκανα, χωρίς επιτυχία. Μήπως καμιά αλλαγή σε κάνα κλειδί στη registry των XP;
copper Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Με το F11, εμφανίζει και εξαφανίζει τα file, edit, view, favorites, tools... Εδώ έχουν εξαφανιστεί τα πάντα, (Back, forward, up, search, folders...). Σαν να λέμε όπως τα pop up του Internet Explorer που σκάνε μύτη και είναι χωρίς file, edit... παρα μόνο το window με το πλαισιο και το Χ πάνω δεξιά.
ssof Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 ok, μετά πηγαίνεις στο μενού view toolbars και ανοίγεις τα toolbars που επιθυμείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.