dim_b Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ΟΚ, τα offtopic πήγαν εδώ, αλλά το κρίμα στο λαιμό σου που με έβαλες να διώξω τα πιό ενδιαφέροντα posts από εδώ
knox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Απ'οτι βλεπω ολοι συμφωνουμε, αδιαφορη ταινια, μονο για dvd, ολα τα λεφτα η Garner
epote Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 αδιαφορη ταινια αδιφορησε για τη ταινια μονο για dvd αν το κανεις σουβερ ολα τα λεφτα η Garner αστα γαμησε τα
wraeththu Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Sorry, την είδα σήμερα το ΜΕΣΗΜΕΡΙ στη σχεδόν άδεια αίθουσα 11 στου Ρέντη (σπόντα για το topic Έλληνες θεατές ) και έχω να δηλώσω τα εξής: Η ταινία πέρναγε ευχάριστα εξαιρώντας τα yogi style πλάνα. Η Garner πάχυνε ή γυμνάστηκε πολύ για την ταινία και έκανε κοιλιά και μια λεκάνη να! Επίσης δεν ξέρει να περπατήσει. Το κοριτσάκι μου άρεσε ξανθό και όχι καστανό. Μ' άρεσε η Τύφος γιατί ήταν πολύ dark και πολύ πρόστυχη!!! Η μουσική είχε ένα ενδιαφέρον. Είμαι μεταξύ 2 και 3 αστεριών αλλά βάζω 2 για να μην πάρω άλλους στο λαιμό μου.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Lekani panta eixe.Apo to Alias toxw parathrhsei(oxi oti einai kamia xontrokwla,apla se sxesi me to ypoloipo skinny-sport paketo,i perifereia den einai kai i mikroteri dynati)
retzosd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Συγγνώμη για αυτό που θα πω αλλά καλύτερα να καθήσω σπίτι και να δω τα Στρουμφάκια παρά να πάω κινηματογράφο για τέτοιες ταινίες . Μόνο σε DVD από το club της γειτονιάς για να περάσει η ώρα καμιά Κυριακή μεσημέρι. (Το Alias τουλάχιστον βλεπεται.)
qspock Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Εγω θα ελεγα οτι βλεπεται ευχαριστα, αλλα απο την αλλη ειναι εκ φυσεως η πιο αδυναμη ταινια της marvel. PS: Ειναι η μοναδικη ταινια marvel που δεν πηρε το ματι μου τον Stan Lee η κανω λαθος?
Icecut Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 H tainia den exei kai tipota na prosferei,gia na sou perasei h wra kalh einai alla ws ekei.To 8ema me tous yperhrwes de exei paraginei.Ka8e toso 3epetagetai kai enas akoma,moda einai 8a perasei kai auto!
retzosd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 H tainia den exei kai tipota na prosferei,gia na sou perasei h wra kalh einai alla ws ekei.To 8ema me tous yperhrwes de exei paraginei.Ka8e toso 3epetagetai kai enas akoma,moda einai 8a perasei kai auto! Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου για τις ταινίες με υπερήρωες. Προσωπικά πιστεύω πως οι περισσότερες ρίχνουν το επίπεδο του φανταστικού κινηματογράφου. (Κάτι σαν τις βιντεοκασσέτες του '80 στα μέρη μας)
epote Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 H tainia den exei kai tipota na prosferei,gia na sou perasei h wra kalh einai alla ws ekei.To 8ema me tous yperhrwes de exei paraginei.Ka8e toso 3epetagetai kai enas akoma,moda einai 8a perasei kai auto! to posoi souper hroes yparxoun se komik oute mporeis na fantasteis, poios ta daivazei ola ayta oute kai ksero!
KaizerSoze Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Polloi,oi pitsirikades stin Ameriki xalane terastia posa.Isws ypervolika an skefteis oti oi major irwes exoun parapanw apo ena titlo(p.x. MONO o Batman-ase Nightwing,Robin,Catwoman ktl-exei 4 titlous).Plus,oi perisoteroi syndeontai kai i Marvel kai i DC exoun Universes,oti symvainei sto Superman(p.x. Lex Luthor US president) epireazei kai ton Batman ktl.Epomenws an kapoios diavaze Daredevil poly pithanon na diavazei kai Electra
qspock Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Ειναι πραγματι πολλοι οι super ηρωες στα περιοδικα αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Το να βγαινουν οι κορυφαιοι σε ταινιες (και συνεχειες) το καταλαβαινω. Μαλιστα ειχαν τεραστια επιτυχια (Spiderman, X-men, Batman). Αντε να βγει και ο Daredevil σαν μικροτερο hit αλλα ως εκει. Το να βγαζουν ηλεκτρα πριν καν βγουν αλλοι πρωτοκλασατοι (Captain america, Iron Man) σημαινει πολυ απλα οτι δεν ενδιαφερονται για σοβαρη ταινια αλλα για μια αρπαχτη. Σιγα τα λεφτα που ξοδεψαν για το καστ...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 The power of spin-offs.Basistikan sto Dardevil wste na vgaloun apo ekei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.