The Crow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Πήγε κανείς να δει την παραπάνω ταινία;;Είναι καλή;;Σκέφτομαι να πάω να τη δω γι αυτό θα ήθελα να πείτε γνώμες!!
iSpO_fAcTo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 molis tin eida! apo senario einai sxetika adiafori exei kapoies kaloutsikes skines drasis kai kapoia kala effe alla os ekei. mia sinithismeni tenia drasis diladi pou ta sinexi flashbacks se mia prospathia prototipias den tin sozoun apo to provlepomeno senario pou exei... (den tin ethapsa poli e?) vasika pantos an thes na tin dis mono gia tin garner allazei to pragma
The Crow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 :)Βασικά η Garner δίνει πόντους στην ταινία πιστεύω!!Λόγω του ότι τα έχω παίξει λίγο με το διάβασμα της εξεταστικής λέω να πάω αύριο να τη δω για να ξεδώσω λιγάκι!!Πιστεύω να με ικανοποιήσει έστω και λίγο εε;;
billpeppas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Απλά: Αν σου άρεσε το DareDevil , θα σου αρέσει και το "Elektra". Πάντως με τα retouch που κάνουν, η Garner κωλολέει.
The Crow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Ωραία θα πάω να τη δω αύριο τότε και θα πω εντυπώσεις!!
grigas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 billbeppas, η Garner δεν έχει ανάγκη κανένα ρετους για να φαίνεται αυτό που είναι!!ΘΕΑ!!! Δείτε Alias και θα καταλάβετε....
epote Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 h tainia paidia einai aparadekth, einai miasma, einai, vasika den einai tainia einai xalara apo tis xeiroteres aidies pou exo dei ta teleytaia xronia
LL_NEO Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 ναι ρε ψεύτη αλλά παραδέξου ότι πήρες μπόλικο tolilet work για τους προσεχείς 5 μήνες
grigas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Εγώ τη σκηνή πάντως στο Αlias με τις ζαρτιέρες θα την θυμάμαι για όλη μου τη ζωή....οπότε οι 5 μήνες είναι λίγοι!!!
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Enw i alli pou pidixe apo to mpalkoni stin pisina otan tin evale o Justin Theroux na klepsei ena perideraio...?Pwpwpwpw mana mou BTW swmatara exei kai i gynaika tou Vaughn alla apo mapa einai kryokwli
Em_Zed Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Θέλω κι εγώ πολύ να την δω αυτή την ταινία, αλλά κρατιέμαι να περάσει η πρώτη εβδομάδα προβολής, να πάνε όλα τα βλαμένα τα 15χρονα και όλα τα σπασικλάκια, μικρά και μεγάλα, και κατά την άλλη βδομάδα λέω να τιμήσω την τζένυ με την παρουσία μου. offtopic : το alias έχει τελειώσει την κανονική του προβολή; Aν οχι, σε ποια σεζόν βρίσκεται;
insomniac_new Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 ναι ρε ψεύτη αλλά παραδέξου ότι πήρες μπόλικο tolilet work για τους προσεχείς 5 μήνες lol...............
grigas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 offtopic : το alias έχει τελειώσει την κανονική του προβολή; Aν οχι, σε ποια σεζόν βρίσκεται; Στην Αμερική παίζεται τώρα η 4η season...Στο Filmnet νομίζω παίζεται η 3η....
DrLo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Κριτική φίλου "Fasolis" : Χειρότερο από το Mortal Combat 3
epote Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ρε dim εγω δεν τα βλεπω αυτα και δεν ξερω γιατι πραγμα λενε, αλλα κανε ενα κοπο να splitareis τα ποστ που ειναι εκτος θεματος σε ενα αλλο τοπικ του στυλ "ταδε vs ταδε" η οτιδηποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.