Προς το περιεχόμενο

Elektra

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

molis tin eida!:) apo senario einai sxetika adiafori exei kapoies kaloutsikes skines drasis kai kapoia kala effe alla os ekei. mia sinithismeni tenia drasis diladi pou ta sinexi flashbacks se mia prospathia prototipias den tin sozoun apo to provlepomeno senario pou exei... (den tin ethapsa poli e?) vasika pantos an thes na tin dis mono gia tin garner allazei to pragma :)

Δημοσ.
:):)Βασικά η Garner δίνει πόντους στην ταινία πιστεύω!!Λόγω του ότι τα έχω παίξει λίγο με το διάβασμα της εξεταστικής λέω να πάω αύριο να τη δω για να ξεδώσω λιγάκι!!:)Πιστεύω να με ικανοποιήσει έστω και λίγο εε;;
Δημοσ.

billbeppas, η Garner δεν έχει ανάγκη κανένα ρετους για να φαίνεται αυτό που είναι!!ΘΕΑ!!! Δείτε Alias και θα καταλάβετε....

Δημοσ.

Εγώ τη σκηνή πάντως στο Αlias με τις ζαρτιέρες θα την θυμάμαι για όλη μου τη ζωή....οπότε οι 5 μήνες είναι λίγοι!!!

Δημοσ.

Θέλω κι εγώ πολύ να την δω αυτή την ταινία, αλλά κρατιέμαι να περάσει η πρώτη εβδομάδα προβολής, να πάνε όλα τα βλαμένα τα 15χρονα και όλα τα σπασικλάκια, μικρά και μεγάλα, και κατά την άλλη βδομάδα λέω να τιμήσω την τζένυ με την παρουσία μου.

offtopic : το alias έχει τελειώσει την κανονική του προβολή; Aν οχι, σε ποια σεζόν βρίσκεται;

Δημοσ.
offtopic : το alias έχει τελειώσει την κανονική του προβολή; Aν οχι, σε ποια σεζόν βρίσκεται;

Στην Αμερική παίζεται τώρα η 4η season...Στο Filmnet νομίζω παίζεται η 3η....

Δημοσ.

ρε dim εγω δεν τα βλεπω αυτα και δεν ξερω γιατι πραγμα λενε, αλλα κανε ενα κοπο να splitareis τα ποστ που ειναι εκτος θεματος σε ενα αλλο τοπικ του στυλ "ταδε vs ταδε" η οτιδηποτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...