Προς το περιεχόμενο

Radar???

lambros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι και τα μπατσάκια με τα Radar , δουν ότι δεν έπιασε την ταχύτητά σου, και τυγχάνει είτε να έχουν κάποιο περιπολικό εν διαδρομή εκεί κοντά, ή σταμπάρουν τις πινακίδες σου, και σου την έχουν έτοιμη στα επόμενα διόδια / μπλόκο π.χ , ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γδύσουν το αμάξι σου εντελώς μέχρι να βρούνε το AntiRadar.

Μπορούν ακόμα και να σου κατασχέσουν το αμάξι επί τόπου.

Εσύ τρώς αυτόφορο, και πας δικάσιμος.

Με πρόστιμα , και ποινές.

Δημοσ.

Πώς να βρούν αν υπάρχει anti-radar; Το anti-radar απλώς θα χτυπάει όταν εντοπίζουν πόση ταχύτητα τρέχει. Αυτός θα ελατώνει ταχύτητα. Ε και δεν θα τον σταματήσουν τελικά επειδή έτρεχε γρήγορα..

Πρέπει να είσαι λίγο γκαντέμης για να σε σταματήσουν κ να το βρούν.

Δημοσ.

φιλε billpeppas αυτο που λες ισχυει μονο αν το αντι-radar μπλοκαρει τη λειτουργια των radar των μπατσων.υπαρχουν μηχανακια τα οποια μονο σε προειδοποιουν για μπλοκο κ αυτα ειναι απολυτως νομιμα.

Δημοσ.
φιλε billpeppas αυτο που λες ισχυει μονο αν το αντι-radar μπλοκαρει τη λειτουργια των radar των μπατσων.υπαρχουν μηχανακια τα οποια μονο σε προειδοποιουν για μπλοκο κ αυτα ειναι απολυτως νομιμα.

sosta :wink:

Δημοσ.

ημουν σε δικαστηριο για ασχετο θεμα και σε μια προηγουμενη υποθεση ηταν μαρτυρας αστυνομικος που ελεγε στον δικαστη...οτι ενω ηταν σε μπλοκο, σταματησαν ενα τυπα γιατι το ρανταρ τους (των αστυνομικων) εδειξε οτι το αμαξι που σημαδευαν ειχε αντι-ρανταρ μαρκας Cobra οπως ειπε (που απο οσα ξερω τα Cobra θεωρουνται καλη μαρκα). Οι μπατσοι εχουν πια εξοπλισμο τελευταιας τεχνολογιας οπως καταλαβαινετε.

Δημοσ.

Εγω ξέρω και 2 φίλους κάτι κολλητών μου, που τώρα ψάχνουν για νέο αυτοκίνητο μετά από δίκη για AntiRadar...

Και έχω αρκετά ξαδέρφια στην ΕΛ.ΑΣ. & στην τροχαία.

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα παιδιά.

Για αυτό: Καλύτερα νόμιμοι και σίγουροι, παρά...

Δημοσ.

Τα ραντάρ είναι νόμιμα...Ρωτήστε κάποιον που ξέρει και θα δείτε!!!

Αυτά που είναι κάργα παράνομα είναι τα jammers τα οποία εμποδίζουν τα μηχανήματα της αστυνομίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...