Xorxhs! Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Ενω εχω βάλει τους drivers 71.24 ,οταν παω να τρεξω για σεταρισμα το smartdoctor,μου λεει οτι δεν γινεται με την συγκεκριμενη καρτα.Υποψιν οτι και τους drivers και το smartdoctor το εχω κατεβασει απο το επισημο Asus site.Kαι με προηγουμενους drivers παλι τα ιδια εκανε Καμμα ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 min to vazeis katholou to smartdoctor.mono provlimata tha sou dimiourgisei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά έβαλα και εγώ το Smartdoctor για να κάνω o/c στην Asus Gforce FX 5700 που έχω και μου δημιούργησε κάτι προβληματάκια.Ξέρετε κανένα άλλο προγραμματάκι για να κάνω o/c;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Rivatuner.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.