blackwar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Παλικαριά έχω ένα πρόβλημα για ένα φιλαράκι μου το οποίο πήρε υπολογιστή πριν ενάμιση μήνα και είχε πάνω το NEC 3500 AG και του είχαν δώσει μαζί και το NERO EXPRESS 6 την έκδοση 6.3.1.2 Το πρόβλημα είναι τώρα πως το παλικάρι δεν ξέρει καλά αγγλικά ελάχιστα μόνο, και κατέβασε την τελευταία έκδοση 6.0.0.6 και του άλλαξε το Ελληνικό interface Και φώναξε εμένα μήπως το φτιάξω πήγα σπίτι του και είδα το εξής ενώ το Nero start smart ξεκινάει με ελληνικά ύστερα όταν κανείς κλικ σε μια εργασία πχ αντιγραφή ενός cd, dvd ανοίγουν τα παράθυρα στα αγγλικά. Αντίθετα στο Nerovision Express όλα τα παράθυρα των εργασιών ανοίγουν στα ελληνικά γιατί σε αυτό δεν έκανε αναβάθμιση παρά μόνο στο Nero burning rom Τελικά όπου και να έψαξα δεν βρήκα λύση Οποίος ξέρει αν η τελευταία έκδοση υποστηρίζει ελληνικά καλό θα είναι να με βοηθήσει να του βρω την άκρη, διαφορετικά να του περάσω την παλιά έκδοση που υποστηρίζει ελληνικά. Ευχαριστώ παλικαριά
Petza Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 An ontos einai i teleftaia egdwsi eiai i 6.6.0.6 bale afto to arxeio >ftp://ftp.de.nero.com/languages/NBR/6.6.0.6/NBR6606ELL.exe An oxi pigene edw kai katebase to arxeio gia tin egdwsi pou theleis >ftp://ftp.de.nero.com/languages/NBR/
EGiorgos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 katebase to elliniko glosiko paketo gia thn ekdosh 6.3.1.2. opos eipe kai o filos pio pano(petza)
blackwar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Eyxaristw paidia katevasa to arxeiaki toy to perasa kai ola ok!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.