marten91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Γειά χαρά σε όλους, είμαι αρχάριος γύρω από τις γλώσσες προγραμματισμού. Πρόσφατα δημιούργησα μια ιστοσελίδα στο front page αλλά δεν ήταν τόσο ικανοποιητική. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κανένα παρόμοιο πρόγραμμα που να κάνει καλά την δουλεία του; Ευχαριστώ..!!
billpeppas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 DreamWeaver MX για το Design Xara WebStyle για τα Logos & Buttons ColdFusion MX για Web Dr. Applic.
iNCubO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Frontpage + Dreamweaver MX + Photoshop CS sindiasmos pou skwtwnei
ssof Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Προτείνω Dreamweaver,Coldfusion! Υπάρχει κάποιο link για το Netfushion? (στο google δεν βρήκα τίποτα)
_DiMoN_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 http://www.netobjects.com/ Όποιος το χρησιμοποιήσει θα καταλάβει, η σελίδα της υπογραφής μου στήθηκε με αυτό το πρόγραμμα (σε μισή ώρα)! Την έκδοση 7 χρησιμοποιήσα! Είναι απίστευτο πρόγραμμα, όποιος το δοκιμάσει θα καταλάβει! Frontpage + Dreamweaver MX + Photoshop CS Μπορεί να είναι το καλύτερο πόσες μέρες θα κάνεις για να φτιάξεις κάτι απλό???
morpheous Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 dream weaver kai photoshop...se 30 min exeis ftiaksei kati aplo xallara...me liges gnwseis css
Gigenis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Frontpage + Dreamweaver MX??????? Αν έχεις Dreamweaver τι το θέλεις το Frontpage??? Για να σου σπάσει τα νεύρα και να σβήνεις μετά μέσα από το Dreamweaver τον άχρηστο κώδικα που προσθέτει με το έτσι θέλω?? Θα συμφωνήσω με τον morpheous, Photoshop + Dreamweaver + CSS (TopStyle)
mandipl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 dreamweaver kai paint shop pro 8 kai ena kalo ftp kai eisai ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.