Προς το περιεχόμενο

poio ap ola tha eine to kalitero strategy???

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το Starcraft II (& μετά ξύπνησα).............αχ ρε Blizzard τι μας κάνεις....

pezeis me to pono moy???

Δημοσ.

EE II αλλα αν ειναι σαν το AoE III τοτε κανενα!! εχουν καταντησει αηδιες τα strategy games με γραφικα σαν του half-life 2 και για να τελειωσει ενα skrimish 1vs1 να θελει πανω απο μια ωρα!

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Δημοσ.

τοτε να υποθεσω πως δεν σου αρεσουν τα red alert και starcraft για να το λες αυτο.. δλδ θα παω σε ενα net cafe να παιξω lan 2vs2 και θα θελουμε 2 ωρες για να κανουμε στρατο και αλλες 2 ωρες για να κανουμε επιθεση? γιατι με τετοια γραφικα...

Δημοσ.
τοτε να υποθεσω πως δεν σου αρεσουν τα red alert και starcraft για να το λες αυτο.. δλδ θα παω σε ενα net cafe να παιξω lan 2vs2 και θα θελουμε 2 ωρες για να κανουμε στρατο και αλλες 2 ωρες για να κανουμε επιθεση? γιατι με τετοια γραφικα...

sostos...alla imaste kai meriki poy imaste spitia mas kai goystaroyme kai grafika kai 10 lepta kai 10 wres!!!

Δημοσ.

Isis, έχω λιώσει όλη τη σειρά C&C (το starcraft δεν μου άρεσε ποτέ) αλλά εγώ ευχαριστιέμαι να το παίζω σπίτι μου στο δικό μου lan και όχι σε netcafe ;)

Δημοσ.

ουτε εμενα μου αρεσει σε net cafe. οταν λεω lan συμπεριλαμβανω και το Online gaming. και εγω επαιζα για πολυ καιρο generals,red alert και aom online. αυτο εννοω. οτι με παιχνιδια σαν το AoE III που θα βγει , δεν θα ειναι καταλληλα για Online gaming..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...