sarisn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Εγώ από την άλλη το Diablo III (ακόμα κοιμάμαι όμως :P:P:P:P)......
gk1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Το Starcraft II (& μετά ξύπνησα).............αχ ρε Blizzard τι μας κάνεις.... pezeis me to pono moy???
Isis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 EE II αλλα αν ειναι σαν το AoE III τοτε κανενα!! εχουν καταντησει αηδιες τα strategy games με γραφικα σαν του half-life 2 και για να τελειωσει ενα skrimish 1vs1 να θελει πανω απο μια ωρα! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
sarisn Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Και πού είναι η διασκέδαση αν τελειώνει σε 10 λεπτά???
Isis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 τοτε να υποθεσω πως δεν σου αρεσουν τα red alert και starcraft για να το λες αυτο.. δλδ θα παω σε ενα net cafe να παιξω lan 2vs2 και θα θελουμε 2 ωρες για να κανουμε στρατο και αλλες 2 ωρες για να κανουμε επιθεση? γιατι με τετοια γραφικα...
gk1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 τοτε να υποθεσω πως δεν σου αρεσουν τα red alert και starcraft για να το λες αυτο.. δλδ θα παω σε ενα net cafe να παιξω lan 2vs2 και θα θελουμε 2 ωρες για να κανουμε στρατο και αλλες 2 ωρες για να κανουμε επιθεση? γιατι με τετοια γραφικα... sostos...alla imaste kai meriki poy imaste spitia mas kai goystaroyme kai grafika kai 10 lepta kai 10 wres!!!
Isis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 kai 10 lepta kai 10 wres!!! τι εννοεις? δεν γινεται και τα δυο
Fan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Psifo sto Diablo III kai Starcraft II (se deka xronia pou tha vgoun) mexri tote vrite kanena ipokatastato.
sarisn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Isis, έχω λιώσει όλη τη σειρά C&C (το starcraft δεν μου άρεσε ποτέ) αλλά εγώ ευχαριστιέμαι να το παίζω σπίτι μου στο δικό μου lan και όχι σε netcafe
Isis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 ουτε εμενα μου αρεσει σε net cafe. οταν λεω lan συμπεριλαμβανω και το Online gaming. και εγω επαιζα για πολυ καιρο generals,red alert και aom online. αυτο εννοω. οτι με παιχνιδια σαν το AoE III που θα βγει , δεν θα ειναι καταλληλα για Online gaming..
sarisn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ λέγοντας lan εννοώ την πραγματική σημασία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.