Προς το περιεχόμενο

LG 1915S ΚΑΙ ruthmiseis gia tainies - office

krikman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xairetw

Exw thn sygekrimenh LG 1915S se syndiasmo me mia 6600 karta kai eimai ikanopoiimenos apo thn apodosi tou leykou.To light view ontws kanei douleia gia na kaneis grigori epilogh rytmisis.Oso gia to Ram exw diavasei paliotera pragmata pou ontws den antapokrinontai sthn alitheia.(Giayto den diavazw kai ram)

Filika

Makis

Δημοσ.

Κοιτα το ΡΑΜ ειναι μεγάλο κεφάλαιο..

Να σκεφτείς μόνο το εξης, σε παλιότερο συγκριτικό ειχαν βγάλει κατι Hyundai ότι ειναι θεικές οθόνες κλπ... Οπότε ασε! Επίσης βάζουν την πιο αδύναμη απο την LG, την άλλη την καλή που έχει και DV γιατι δεν την βρήκαν να τη βάλουν?

Τελοσπάντων... εγω εχω την LG που το RAM βγαζει αχρηστη και μου αρέσει, την πήρα 385? και για 3 χρόνια ξέρω πως ότι και να πάθει κάποιος καλός κύριος θα έρθει να την μαζέψει και το πιο πιθανό ειναι να μου φέρει άλλη ολοκαίνουρια στο κουτί της... μακάρι αυτο να συμβεί στα 2.5 χρόνια πάνω ωστε να έχω το καινούριο μοντελο!!! :D:D:D

Δημοσ.

τωρα σοβαρα... δεν ειναι για τα μπαζα η οθόνη.. Δηλαδη ήμαρτον, κάθε άλλο! Δεν ειναι ΕΙΖΟ εννοείται, αλλα μην λέμε και ότι θέλουμε!Οπως και να το κάνουμε, αλλο να δίνεις 400 ευρω και αλλο 700! Οσο για την ψηφιακή είσοδο, δεν ξέρω πόσο χρειάζεται (ωστε να δικαιολογει τα λεφτα του) μιας και όλους όσους έχω ρωτησει μου έχουν πει οτι δεν θα καταλάβεις ευκολα διαφορες....

Δημοσ.
τωρα σοβαρα... δεν ειναι για τα μπαζα η οθόνη.. Δηλαδη ήμαρτον, κάθε άλλο! Δεν ειναι ΕΙΖΟ εννοείται, αλλα μην λέμε και ότι θέλουμε!Οπως και να το κάνουμε, αλλο να δίνεις 400 ευρω και αλλο 700! Οσο για την ψηφιακή είσοδο, δεν ξέρω πόσο χρειάζεται (ωστε να δικαιολογει τα λεφτα του) μιας και όλους όσους έχω ρωτησει μου έχουν πει οτι δεν θα καταλάβεις ευκολα διαφορες....

Πιστεψε με οτι το DVI εχει διαφορα. Ιδιαιτερα στην ευκρινεια. Βεβαια τονιζω οτι η διαφορα μεταξυ DVI και VGA εχει μειωθει αρκετα σε σχεση με τα παλια μοντελα, αλλα ειναι ακομη εμφανης.

Πιστευω οτι LG 1915 για τα λεφτα της ειναι οκ. Φοραει ενα συγκεκριμενο ειδος πανελ με συγκεκριμενα πλεονεκτηματα.

Μπορει ο καθενας μας να λεει οτι ειναι οκ για παιχνιδια, οκ για ταινιες, οκ για σχεδιο, οτι εχει πολυ καλα χρωματα κτλ. Το γεγονος οτι καποιος ειναι ευχαριστημενος με την αγορα του ειναι το πιο σημαντικο πραγμα, ανεξαρτητως μαρκας, μοντελου κτλ.

Η αντικειμενικη πραγματικοτητα ομως ειναι λιγο διαφορετικη. Δηλ. αν χρησιμοποιησουμε σαν σημειο αναφορας τα αλλα ειδη τεχνολογιας (PVA, S-IPS), φαινονται καθαρα τα ορια των οθονων ΤΝ, οπως και τα σημεια που υπερεχουν: ΠΟΛΥ καλες για παιχνιδια, ΟΧΙ καλες για ταινιες, OXI για σχεδιο, ΟΧΙ καλα χρωματα, ΟΧΙ καλο μαυρο κτλ.

Οπως εχω ξαναπει, ολες οι LCD οθονες δεν ειναι ιδιες οπως δεν ηταν ιδιες και οι CRT (Diamontron, Trinitron, Flatron, Shadow Mask). Ο καθενας μας ιεραρχει τις αναγκες του και αποφασιζει αναλογα με το budget που εχει στη διαθεση του, το καταλληλο πανελ και μοντελο.

Δημοσ.

lete na exei megalh diafora an allaksw tn nvidia 440 64mb me kamia sugxronh karta grafikwn (kai poia proteinete gia athlon 2GHZ 512MB RAM) oson afora thn eukrinia twn grammatwn (tremouliasma) se office kai thn eikona se tainies gia thn lg 1915s?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re c marie esy de mou grafes sto allo topic pou ekana pws einai kali o8oni h LG?

twra diabasa ayta pou grafeis kai kolaw na tin parw.

h deyterh epilogh mou itan h EIZO L550 kai as einai 17ara mias kai exei DVI kai einai kai EIZO opws kai na to kanoume exei mia diaforetiki poiothta.

ayth h Philips pou les exei DVI?

poia h pio ftini me kalo panel (oxi TN?)

gia kane post ta top10 montela na doume ti paizei.

an mporeis na skanareis to ar8ro kai na to anebaseis kapou 8a sou eimai eygnwmwn!:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...