Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για κινητό

maxim5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ...ψάχνομαι να πάρω ένα κινητό που να διαρκεί η μπαταρία του (όχι σαν το Κ700 που κρατάει 1 μέρα και μετά θέλει φόρτισμα)...

Στάνταρ θέλω να έχει ραδιόφωνο ,φωτό και camera ...

Μάρκα Νokia ή Εricsson ....

Δέχομαι προτάσεις ...

Και με linκ αν είναι εφικτό αυτό ....

Τιμή όσο και το κ700i πάνω - κάτω ..

Ευχαριστώ πολύ :D

Δημοσ.

εντάξει, ο φίλος ζητάει την βοήθεια μας, τις εμπειρίες μας και τις απόψεις μας.

Αν είναι κάθε φορά που θέλουμε να αγοράσουμε κάτι να πηγαίνουμε καρφί στο μαγαζί τότε κάποιες φορές σίγουρα θα την πατούσαμε.

Άλλωστε για το λόγο αυτό είναι το forum, ή μήπως κάνω λάθος?

Δημοσ.
και γιατί δεν πας στον Γερμανό να τα πείς αυτά;

Δυστυχώς το forum αυτό έχει γινεί έτσι από κάτι τύπους σαν τον παραπάνω ...

2 χρόνια το παρακολουθώ και βρίσκεται στα χειρότερα του από άποψη μελών ...

Κάποιος που να έχει αγοράσει ένα τέτοιο κινητό και να είναι ικανοποιημένος ;;

Δημοσ.

Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το κινητό μου (SIEMENS SX 1 ) . Το αγόρασα πριν από ένα ακριβώς χρόνο ΄. Έχει μεταξύ άλλων ραδιόφωνο , mp3 player , bluetooth και όλα τα σχετικά καλούδια . Για όσους δεν το ξέρουν είναι σαν το ΝΟΚΙΑ 6600, αλλά έχει επί πλέον το ραδιόφωνο. Η μπαταρία του κρατάει με μέτρια χρήση 5 - 7 ημέρες . Μόνο πρόβλημα το περίεργο πληκτρολόγιο ,αλλά μόλις το συνηθίσεις είναι οκ.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ ,το πουλάω (την Δευτέρα θα το δώσω σε κατάστημα μεταχειρισμένων) , γιατί θα πάρω το sharp 902 . (Μαζί με το καλώδιο σύνδεσης με pc , τον φορτιστή του 120 ευρώ.(χωρίς όμως το hands free το έχασα στη διάρκεια της Ολυμπιάδας LOL ) Τιμή αγοράς καινούργιου 441 €) .

Να πω επίσης για να μην παρεξηγούμαι ,ότι δεν έκανα αυτό το ποστ για να πουλήσω το κινητό μου ,απλά έτυχε να δω το μήνυμα αυτό πρώτο πρώτο στην αρχική σελίδα 8-) 8-)

Δημοσ.

Tα μόνο κινητά που η μπαταρία τους κράταγε πολλές μέρες παρά την χρήση τους ήταν αυτά που δεν είχαν ένχρωμη οθόνη. ΠΧ ΝΟΚΙΑ 8310. Αν είσαι διατεθημένος για κάτι τέτοιο καλώς αλλιώς πάς στα κλασσικά 6610i, 6220, 6230 ktlp. μια και μόνο το S700 και το Κ700 έχουν ραδιο απο τα Ericsson...

Δημοσ.
Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το κινητό μου (SIEMENS SX 1 ) . Το αγόρασα πριν από ένα ακριβώς χρόνο ΄. Έχει μεταξύ άλλων ραδιόφωνο ' date=' mp3 player , bluetooth και όλα τα σχετικά καλούδια . Για όσους δεν το ξέρουν είναι σαν το ΝΟΚΙΑ 6600, αλλά έχει επί πλέον το ραδιόφωνο. Η μπαταρία του κρατάει με μέτρια χρήση 5 - 7 ημέρες . Μόνο πρόβλημα το περίεργο πληκτρολόγιο ,αλλά μόλις το συνηθίσεις είναι οκ.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ ,το πουλάω (την Δευτέρα θα το δώσω σε κατάστημα μεταχειρισμένων) , γιατί θα πάρω το sharp 902 . (Μαζί με το καλώδιο σύνδεσης με pc , τον φορτιστή του 120 ευρώ.(χωρίς όμως το hands free το έχασα στη διάρκεια της Ολυμπιάδας LOL ) Τιμή αγοράς καινούργιου 441 ?) .

Να πω επίσης για να μην παρεξηγούμαι ,ότι δεν έκανα αυτό το ποστ για να πουλήσω το κινητό μου ,απλά έτυχε να δω το μήνυμα αυτό πρώτο πρώτο στην αρχική σελίδα 8-) 8-)[/quote']

Ελεος ρε παιδια, δεν θελω να κανω χαλαστρα κανενος αλλα να ξερουμε τι λεμε και να μην εξαπατουμε ατομα επιτηδες...

Εξηγω: 1ον το SX1 ΔΕΝ εχει τιμη αγορας 441?, εχει γυρω στα 340?.

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=SX1

http://www.ote-shop.gr/home/mob_siemsx1.htm

http://www.9volto.gr/catalog/product_info.php?products_id=417&language=gr&osCsid=91df0c23c472e42076f341f9b5246a48

2ον ο μονος τροπος να εχει αυτονομια 7 μερες το SX1 ειναι να εχεις μπαλαντεζα και να την κουβαλας οπου πας. Αντεχει max 2 μερες με ελαφρια χρηση. Ελεγξε τα λεγομενα των χρηστων εδω:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=54

Δεν εχω ορεξη να προσβαλλω κανεναν επαναλαμβανω αλλα ας μην λεμε ανακριβιες.

Οσο για την ερωτηση σου... Θα σου προτεινα ενα 6230. Ηρεμη δυναμη. Οσο για το keypad του SX1, το ειχα 3 μηνες και το εδωσα γιατι δεν βολευε καθολου... Κατα τα αλλα αξιοπρεπεστατο κινητο :)

Δημοσ.

Για να μην λέμε ότι θέλουμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα(δεν θα σχολιάσω το πολύ "έξυπνο" μήνυμα του Delta πιο πάνω!!!)!

-Δυστυχώς στα έγχρωμα κινητά δεν θα δεις τρομερές αυτονομίες σε εσχέση με τα "μη έγχρωμα"

-Για αυτά που είπε ο Draken θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από ένα πράγμα....στο πληκτρολόγιο του SX1.Όντως ήταν ασυνήθιστο και περίεργο αλλά μέσα σε 2-3 μέρες ήσουν ΟΚ!

-Ένα 6230 θα κάνει την δουλειά σου πιστεύω αλλά και πάλι σου τονίζω να μην περιμένεις μεγάλες διαφορές στην αυτονομία αν συγκρίνεις πολλά μοντέλα μεταξύ τους.Για αυτό πρώτα κοίτα το τι άλλα χαρακτηριστικά θες και τα υπόλοιπα τα βρίσκεις μετά!

Δημοσ.

Επειδή ο φίλος draken , με έθιξε , να πω πως

α) Η τιμή που έδωσα είναι από το site του πλαισίου (και ο Γερμανός αν δεν κάνω λάθος έχει την ίδια τιμή )

ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ/ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/MOBILE OFFICE / DATA FAX

627453 SIEMENS ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝ/ΣΗΣ Η/Υ ΓΙΑ SX1 € 42.88

ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ/ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

622257 KRUSELL ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΓΙΑ SIEMENS SX1 € 7.00

625116 SIEMENS ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΓΙΑ SX1 € 25.69

ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ/ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

613479 SIEMENS SX1 € 432.00

8642495

613479 SIEMENS SX1 € 432.00

Οι τιμές είναι ΧΩΡΙΣ σύνδεση με ΦΠΑ

2. Όπως προανέφερα , έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο 1 χρόνο ακριβώς και ανέφερα πως με ΜΕΤΡΙΑ χρήση το φορτίζω κάθε 5 και άλλες φορές 7 ημέρες. Όταν μιλώ για μέτρια χρήση ,αναφέρομαι σε χρήση του ως κινητού τηλεφώνου και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ούτε βίντεο ,ούτε παιχνίδια . Με βιντεοσκοπήσεις , παιχνίδια mp3 και ραδιόφωνο σαφώς και χρειάζεται φόρτιση κάθε δεύτερη ημέρα . (Αυτό είναι αυτονόητο) . Σας γράφω τι συμβαίνει , και όχι τι διάβασα . (Έτσι draken ?)

Τώρα όσο για την αγγελία , ΔΕΝ ΜΕ ενδιαφέρει να το πουλήσω ,διότι έχω ήδη συμφωνήσει για την συγκεκριμένη τιμή με το κατάστημα μεταχειρισμένων κινητών (στην οδό Μάρνη για όσους το ξέρουν). Απλά το ανέφερα ,μήπως και κάποιο μέλος ενδιαφέρεται ...

Φιλικά , Νίκος .

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα (χωρίς να ξέρω τι κάνει από διάρκεια μπαταρίας) το 6630... εκτός αυτού, εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος με το 6230 που έχω, πλην της μικρής οθόνης και είναι αρκετά αξιόπιστο και σε μπαταρία και στα πάντα!!

Πάντως όπως σωστά προαναφέρθηκε είναι και τι χρήση κάνεις, όχι μόνο το πόσο το χρησιμοποιείς αλλά και πως. Πιστεύω ότι η μπαταρία σαν μπαταρία φθείρετε εύκολα.

Δημοσ.
Επειδή ο φίλος draken ' date=' με έθιξε , να πω πως

α) Η τιμή που έδωσα είναι από το site του πλαισίου (και ο Γερμανός αν δεν κάνω λάθος έχει την ίδια τιμή )

ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ/ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/MOBILE OFFICE / DATA FAX

627453 SIEMENS ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝ/ΣΗΣ Η/Υ ΓΙΑ SX1 ? 42.88

ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ/ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

622257 KRUSELL ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΓΙΑ SIEMENS SX1 ? 7.00

625116 SIEMENS ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΓΙΑ SX1 ? 25.69

ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ/ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

613479 SIEMENS SX1 ? 432.00

8642495

613479 SIEMENS SX1 ? 432.00

Οι τιμές είναι ΧΩΡΙΣ σύνδεση με ΦΠΑ

2. Όπως προανέφερα , έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο 1 χρόνο ακριβώς και ανέφερα πως με ΜΕΤΡΙΑ χρήση το φορτίζω κάθε 5 και άλλες φορές 7 ημέρες. Όταν μιλώ για μέτρια χρήση ,αναφέρομαι σε χρήση του ως κινητού τηλεφώνου και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ούτε βίντεο ,ούτε παιχνίδια . Με βιντεοσκοπήσεις , παιχνίδια mp3 και ραδιόφωνο σαφώς και χρειάζεται φόρτιση κάθε δεύτερη ημέρα . (Αυτό είναι αυτονόητο) . Σας γράφω τι συμβαίνει , και όχι τι διάβασα . (Έτσι draken ?)

Τώρα όσο για την αγγελία , ΔΕΝ ΜΕ ενδιαφέρει να το πουλήσω ,διότι έχω ήδη συμφωνήσει για την συγκεκριμένη τιμή με το κατάστημα μεταχειρισμένων κινητών (στην οδό Μάρνη για όσους το ξέρουν). Απλά το ανέφερα ,μήπως και κάποιο μέλος ενδιαφέρεται ...

Φιλικά , Νίκος .[/quote']

Λοιπον ας δεχτω οτι δεν ειδες τα υπολοιπα sites... Αν και η αυξηση τιμης του SX1 εγινε πριν απο μερικες μερες και απο τη μεση του 2004 εως τα τελη του το εβρισκες και πλαισιο με περιπου 350?...

Αλλα στην αυτονομια επιμενω... ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να αντεξει το κινητο πανω απο 2 μερες (ακομα και αν το κλεινεις τα βραδια)... Κανενα smartphone δεν αντεχει τοσο...

Κατι ασχετο: 120? ειναι πολυ-πολυ-πολυ λιγα... Εγω το πουλησα 300? μαζι με μια mmc card τον Σεπτεμβριο (ηταν ολοκαινουργιο βεβαια) γιατι δεν δοκιμαζεις αγγελια;;; Θα το πουλησεις μια 200αρα απο οτι βλεπω... Ειναι κριμα να το σκοτωσεις τοσο... Φιλικα :)

Δημοσ.
Λοιπον ας δεχτω οτι δεν ειδες τα υπολοιπα sites... Αν και η αυξηση τιμης του SX1 εγινε πριν απο μερικες μερες και απο τη μεση του 2004 εως τα τελη του το εβρισκες και πλαισιο με περιπου 350?...

Αλλα στην αυτονομια επιμενω... ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να αντεξει το κινητο πανω απο 2 μερες (ακομα και αν το κλεινεις τα βραδια)... Κανενα smartphone δεν αντεχει τοσο...

Κατι ασχετο: 120? ειναι πολυ-πολυ-πολυ λιγα... Εγω το πουλησα 300? μαζι με μια mmc card τον Σεπτεμβριο (ηταν ολοκαινουργιο βεβαια) γιατι δεν δοκιμαζεις αγγελια;;; Θα το πουλησεις μια 200αρα απο οτι βλεπω... Ειναι κριμα να το σκοτωσεις τοσο... Φιλικα :)

Αύριο το πρωί θα πάω για το 902 . Αν παίρνει την ίδια κάρτα μνήμης με το sx1 θα την κρατήσω , αλλιώς θα την δώσω και αυτή (256) μαζί με το sx1 .

Δεν συνηθίζω να πουλάω τα κινητά μου , αλλά αυτό ειδικά με στενοχωρεί να πάει στο ράφι και να μουχλιάζει ,μαζί με το 7650 και το P400 . Εϊναι κρίμα.

Όσο για την αυτονομία , επιμένω ;-) ;-) .

Δημοσ.
.. Όσο για την αυτονομία , επιμένω ;-) ;-) .

Εμένα προσωπικά σαν ανέκδοτο μου ακούγεται αλλά τέσπα.

1,5 μέρα με το ζόρι βγάζει το δικό μου όπως και σε όλους.

Δημοσ.

Pare Nokia 6230 to exo kai einai korifi. I mpataria diarkei, exei 32mb karta doro, bluetooth, mp3, radiofono, kalo video me kalo ixo kai einai pano apo ola nokia. Pigaine koita to kai den tha to metanioseis. Emena mou to proteinan atoma pou doulevoun se etairies me kinita kai den to metaniosa pou to pira. Isos to best kinito stin agora an sigrineis apodosi/timi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...