dwarves Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 egw ekana update manual...kai meta ekana automatic to katevasma tou kainourgiou definition... kai ola doulepsan mia xara...mou eipe kai emena oti h vash exei xalasei alla molis evala kai to definition...ola mia xara..! auto pou proseksa sto guide gia to install htan oti eprepe prwta na ginei to cumulative update kai meta to definition....
sarisn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ που δεν έχω κατεβάσει το cumulative πειράζει??
Isis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 γιατι μου λεει οτι θα γινει expired σε 15 ημερες, ενω εχει serial και ειναι registered?
Nightfall_2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 γιατι μου λεει οτι θα γινει expired σε 15 ημερες, ενω εχει serial και ειναι registered? steile mail stin etairia gia na sou poun akrivws ti paizei 8)
gerontas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ που δεν έχω κατεβάσει το cumulative πειράζει?? Πειράζει. Οπως πειράζει και να λείπει οποιοδήποτε εβδομαδιαίο ανάμεσα στο cumulative και στο ημερήσιο. Η Λογική τους είναι να χρειάζεσαι ένα χρονοβόρο κατέβασμα (όγκου Norton ή McAfee) κάθε δυό-τρεις μήνες, ένα "λογικό" κάθε εβδομάδα (που περιέχει όλα τα patces που δόθηκαν με τα ημερήσια τη βδομάδα που πέρασε) κι ένα ταχύτατο κάθε μέρα (που αντικαθιστά εκείνο της προηγούμενης, γι αυτό κι είναι πάντα λίγο μεγαλύτερο). Για παράδειγμα, αύριο Παρασκευή θα δώσουν γύρω στις 12.00 το τελευταίο ημερήσιο και κατά το απόγευμα θα δώσουν όπως συνήθως το εβδομαδιαίο. Θεωρητικά, αν δεν έχουν να προσθέσουν τίποτα, τα δυό αρχεία θα προσθέτουν τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες στο cumulative. Για περισσότερα (και όχι τόσο μπερδεμένα) δες στο h**p://www.kaspersky.com/avupdates τα links How to Update και Kinds of Updates Στο ίδιο link, παραδέχονται ότι υπήρξε πρόβλημα με τους servers και το τελευταίο cumulative. Από προσωπική εμπειρία, θάλεγα ν' αποφεύγετε τον server της Φραγκφούρτης. Μπορεί να είναι και ιδέα μου.
karib Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Εγω κατεβασα το σημερινο daily χειροκινητα (zip file) και οταν πηγα να κανω ανανεωση, μου εβγαλε error.
karib Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Και το κατεβασα 2 φορες απο 2 διαφορετικους servers.
dwarves Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 @karib to cumulative to exeis valei?? leei pws prwta prepei na valeis auto kai meta ta new updates...?
karib Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 ναι το εβαλα. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Καμια ιδεα? Δοκιμασε κανεις τη σημερινη ανανεωση χειροκινητα?
dwarves Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 me to autoupdate mou katevase ena daily gyro sta 107kb....kai ekane kana 3 lepto na to katevasei...me adsl...:S kai to ekane install kanonika.... exw to kaspersky av personal....
karib Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Ναι, αυτο παρελειψα να το πω, κατεβαινει το update πολυ αργα. Ξερει κανεις τι τρεχει με τα manual updates-download file?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.