Προς το περιεχόμενο

Τι έγινε ρε παιδιά με το Kaspersky?

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

egw ekana update manual...kai meta ekana automatic to katevasma tou kainourgiou definition... kai ola doulepsan mia xara...mou eipe kai emena oti h vash exei xalasei alla molis evala kai to definition...ola mia xara..!

auto pou proseksa sto guide gia to install htan oti eprepe prwta na ginei to cumulative update kai meta to definition....

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ που δεν έχω κατεβάσει το cumulative πειράζει??

Πειράζει. Οπως πειράζει και να λείπει οποιοδήποτε εβδομαδιαίο ανάμεσα στο cumulative και στο ημερήσιο.

Η Λογική τους είναι να χρειάζεσαι ένα χρονοβόρο κατέβασμα (όγκου Norton ή McAfee) κάθε δυό-τρεις μήνες, ένα "λογικό" κάθε εβδομάδα (που περιέχει όλα τα patces που δόθηκαν με τα ημερήσια τη βδομάδα που πέρασε) κι ένα ταχύτατο κάθε μέρα (που αντικαθιστά εκείνο της προηγούμενης, γι αυτό κι είναι πάντα λίγο μεγαλύτερο).

Για παράδειγμα, αύριο Παρασκευή θα δώσουν γύρω στις 12.00 το τελευταίο ημερήσιο και κατά το απόγευμα θα δώσουν όπως συνήθως το εβδομαδιαίο. Θεωρητικά, αν δεν έχουν να προσθέσουν τίποτα, τα δυό αρχεία θα προσθέτουν τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες στο cumulative.

Για περισσότερα (και όχι τόσο μπερδεμένα) δες στο

h**p://www.kaspersky.com/avupdates

τα links How to Update και Kinds of Updates

Στο ίδιο link, παραδέχονται ότι υπήρξε πρόβλημα με τους servers και το τελευταίο cumulative. Από προσωπική εμπειρία, θάλεγα ν' αποφεύγετε τον server της Φραγκφούρτης. Μπορεί να είναι και ιδέα μου.

Δημοσ.

ναι το εβαλα.

Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Καμια ιδεα? Δοκιμασε κανεις τη σημερινη ανανεωση χειροκινητα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...