urezin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δεν μπορω να καταλαβω γιατί πρεπει να εχω χχχ posts για να δω τις αγγελίες.Δηλαδη αν αλλαξω το nick πρεπει να κανω τοσα posts ξανα για να έχω προσβαση. Κατα τη γνωμη μου αυτο ζημιωνει τους επίδοξους πωλητες αφου πολλοι έμπαιναν στο site μονο για να αγοράσουν αμεσα
paschalia Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Ποιος ο λογος να αλλαξεις νικ ? χομπυ το εχεις ? Και ποιος ο λογος να κανεις κατι τετοιο εφοσον μπαινεις για να αγορασεις η να πουλησεις μονο ? Η κατασταση ''χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα'' ειναι ασυμφορο για τον πωλητη-αγοραστη . Οσο για το θεμα των ποστς ,πιστευω οτι γινεται για την ασφαλεια του αγοραστη και την αξιοπιστια του πωλητη .
urezin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Νομίζω όλοι εχουμε αλλάξει nick απο καιρό σε καιρό για διάγορους λόγους, το θέμα δεν ειναι προσωπικό , ειναι συλλογικό δηλαδη αναφερεται στο σύνολο των ανθρωπων που συμμετεχουν στο forum των αγγελιων ελπιζω να το καταλαβαινεις. Ασ δουν οι mods αν ελλατωθηκε η κινηση στις αγγελίες και ας κρινουν ποσο σωστό ειναι αυτό. Το αν χανει η μανα το παιδι και τουμπαλιν δεν διορθωνεται ετσι και ως αναφορα τα scams εγω δεν ειχα ποτε προβλημα, τα παιδια στο insomnia ειναι αρκετα αξιοπιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.