Προς το περιεχόμενο

dvd player

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

otan pezo ena dvd sto pc ,to dvd-rom to trexei sti megisti taxitita kai mou pernei ta autia . to nero drive speed den leitourgei .to cdspeed2000 to paei 1x kai an to dvd exei kamia gratsounia ,kolaei . episis boro na vlepo me kapio tropo tis tenies dvd stp pc fullscreen xoris apolies kai paramorfosi prosopon . p.x. i epilogi sto power dvd smart screth den leitourgei pada eno i alles travane ta prosopa .

thanks !

Δημοσ.

ti dvd einai? eixa vrei gia pioneer palia ena util pou sou epetrepe na allazeis metaksy silent kai fast mode. episis mporeis na xrisimopoiiseis to programma DVDidle pro, to opoio diavazei to dvd sou stin arxi kai to apothikevei se proswrino katalogo sto pc sou. meta to diavazei apo kei kai den sou pairnei ta afta to dvd...

Δημοσ.

exo ena teac .auto pou les me to dvdidle to ekana me to alcohol .ekana image to dvd kai to evlepa me eikoniko drive . alla kai xoro pianei ston skliro kai varieme kathe fora na kano rip . to power dvd 6 to exei kanenas ? mipos exei kamia kainourgia leitourgia gia auta pou thelo .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...