Προς το περιεχόμενο

Μαζικη αποθηκευση εικονων??

firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αλλα εκτος απο τα wallpapers αρχιζει να κατεβαζει και εικονες απο τα links των αλλων links απο τα αλλα links και δεν συμμαζευεται...

Δημοσ.

Isis exei na dialexsei an theleis ti tha katevasei akoma kai orio eikonwn!! epilegeis px na katevazei mono ta .jpg apo 100kb kai anw px

Exei para polles leitourgies thelei ligo psaxsimo

Δημοσ.

πλακα μου κανετε? το extension δεν κανει απολυτως τιποτα! μου κατεβασει μονο τα thumbails.. εκτος και αν μου λετε για αλλο προγραμμα..

Δημοσ.

Οταν πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω σε ένα thumbail έχει κατάληξη jpg τότε πολύ απλά αριστερό κλίκ στη σελίδα και λήψη όλων με το flash get εκεί επιλέγουμε μόνο τα αρχεία jpg και αυτό ήταν όλο.

Σε διαφορετική περίπτωση που δεν υπάρχει η κατάληξη jpg που θέλουμε εγώ χρησιμοποιώ το teleport pro αλλά και το picaloader. Τους δίνουμε να κάνουν download μόνο αρχεία γραφικών και ορίζουμε και ένα όριο πάνω από το οποίο θέλουμε. Για να μην μας κατεβάσουν τα thumbails βάζουμε ότι θέλουμε αρχεία ας πούμε πάνω από 70kb.

Aνάλογα και πως είναι φτιαγμένη η σελίδα ορίζουμε και τα επίπεδα των links. Σε περιπτώσεις sites με wallpapers ας βάλουμε το 1 για αρχή και ανάλογα συνεχίζουμε αλλιώς μπορεί με μικροσυνδέσεις pstn ή isdn να πάρει μέρες το κατέβασμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...