predator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 έκανα πριν καμια δεκαρια μέρες μια αγγελία ζήτησης και δεν την βλέπω πια. υπάρχει χρονικό όριο και μετά σβήνονται αυτόματα?
Πανίσχυρος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Ego otan to rotisa afto mou eipan pos oxi den uparxei.
polaki Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 παντως ουτε και εγω βλεπω μια παλια δικια μου.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Λόγω του ότι δεν γίνονται πλέον απαντήσεις στις Αγγελίες, πολύ πιθανό να έχει 'θαφτεί' από τις νέες Αγγελίες που μπαίνουν καθημερινά. Ένα search θα βοηθούσε.
predator Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 μα φίλτατε pd , τo forum ζήτηση έχει 1 σελίδα όλη και όλη και σίγουρα η παλιά δικια μου αγγελία δεν είναι μέσα!
predator Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 ναι αυτό ψάχνω αλλα θα προτιμούσα να είναι visible σε όλο τo forum και όχι μονο στους mods, ξέρεις έτσι έχει περισσότερο νόημα η αγγελία! seriously, βλέπω μονο μια σελίδα στη ζήτηση και 4 στην πώληση, μήπως είναι κάποιο bug?
Cristina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Γιάννη, δε νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο... Αν θες να το διαπιστώσεις και μόνος σου δες τα posts σου εδώ στο συγκεκριμένο section. Επίσης αν θέλεις να δεις όλα τα posts στο section (και σε κάθε section) επέλεξε στο κάτω μέρος της σελίδας (Display Options) να βλέπεις τα μηνύματα για χρόνο παραπάνω από μία εβδομάδα κι έτσι θα βλέπεις και παλιότερα μηνύματα. Όπως εδώ.
predator Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 oooooooooh!!! :oops: riiiiiiiiiight!!! thanks crissie! i'm sorry guys!
Cristina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Τίποτα βρε! Αν θες να το αλλάξεις μόνιμα μπορείς να το κάνεις από το profile σου. Edit Options > Thread Display Options > Default Thread Age Cut Off > Εκεί διάλεξε ό,τι σ' εξυπηρετεί.
predator Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 nai to ekana ex8es ayto. to eixa sto default. apo ekei 3ekinise h olh "zhmia"! thanks kai pali! please lock!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.