Προς το περιεχόμενο

Καλυτέρη δουλειά των Pink Floyd

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ δύσκολη ερώτηση...Θα έλεγα το The Dark Side of the Moon αλλά, μήπως το Wish You Were Here δεν ήταν ένα μικρό αριστούργημα ? Ή το προφητικό "The Wall" ? Ή το Animals ???? Τι να πρωτοδιαλέξεις από Pink Floyd ? Είναι Θεοί !

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμμ... Μάλλον για προσωπικούς λόγους θα έβαζα ένα εκ των Atom Heart Mother, Final Cut, Animals... Ίσως να έχει ένα μικρό προβάδισμα το πρώτο.

Πάντως "καλύτερη δουλειά" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κανένα, αφού το κάθε άλμπουμ εστιάζει σε διαφορετικό σημείο, και έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από τα άλλα.

Για παράδειγμα, ενώ το Atom Heart Mother είναι από τα πιο ατμοσφαιρικά, και προφανώς από τα πιο αυθόρμητα, δεν μπορεί κανείς να το βάλει πάνω από το Final Cut, που είναι πιο συγκεντρωμένο όσον αφορά στο στίχο του, αλλά και τη δομή του άλμπουμ συνολικά. Όπως επίσης και το Animals, που είναι το πιο φιλοσοφημένο, τόσο σε στίχο, όσο και σε μουσική (εδώ να θυμίσω ότι περιέχει τα sheep, dogs, pigs on the wing).

Είναι αδικία να μας δίνεις χώρο μόνο για ένα άλμπουμ, και δεν θα περάσει έτσι αυτό! ;)

Δημοσ.

το topic ηταν οταν εκανα τα πρωτα μου βηματα.. δεν υπαρχει καλητερη δουλια, ολα ειναι ενα κομματι απο ενα μεγαλο puzzle

Δημοσ.

the dark side of the moon...πρωτη επαφη με φλοηντ,κ ουσιαστικοτερη τελειωνοντας σχολειο...μικρος,δημοτικο,ειχα σε κασσετα το the wall(οχι πως καταλαβαινα τι ελεγε,αλλα το ακουγα συχνα)...ολα ομως,ειναι ενα κ ενα,τι να πεις για το καλυτερο ισως συγκροτημα στην ιστορια...

Δημοσ.

Αν και πιστεύω οτι είναι όλα ισάξια, να αποκαλύψω και εγώ την μικρή διαστροφή μου; Αγαπώ ιδιαίτερα το division bell: Είναι το πρώτο που άκουσα και αργότερα είδα στο pulse. Μετά Atom heart Mother, Meddle, Dark Side

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...