Προς το περιεχόμενο

Αγορά Domain

Dvs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αγορά ενός ονόματος δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα συμβαδίσει με την αγορά χώρου για να ανεβεί μια σελίδα στο Internet.

Το κόστος αγοράς ενός domain name είναι το ίδιο, σε όποια εταιρεία κι αν πας.

Συγκεκριμένα είναι 23,60 ?.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Δημοσ.

H forthnet dinei domain me ~51E

H http://4gr.net/ dinei me 22E ta 2 xronia

Auto pou den exo katalavei einai to exis:

esto oti perno to domain mitsos.gr

pos tha to kano meta na deixnei kati sigkekrimeno? (px mia sigkekrimeni ip opou tha paizei o dns mou). Poso sixna mporo na to allazo (an mporo)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Οι περισσότερες εταιρίες το έχουν στα 23,60 με το ΦΠΑ για 2 χρόνια (20+ΦΠΑ). Μπορείς να βρεις και φθηνότερο (HOL 15+ΦΠΑ) αλλά υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις την κατοχύρωση εκεί. Λίγοι επιτρέπουν την κατοχύρωση πριν την πληρωμή (εγώ και άλλοι 3 από οτι ξέρω) ενώ για τη δουλειά που θες το dyndns είναι η κατάλληλη υπηρεσία για σένα.

Δημοσ.

Ego re paides exo vrei pollous .gr registrar me 10€, mipos den psaksate arketa?

O registrar prepei na sou dinei ena control panel ap'opou na mporeis na allazeis tous dns servers opote sou kanei kefi.

Δημοσ.
Ego re paides exo vrei pollous .gr registrar me 10€' date=' mipos den psaksate arketa?

O registrar prepei na sou dinei ena control panel ap'opou na mporeis na allazeis tous dns servers opote sou kanei kefi.[/quote']

Καλησπέρα,

Μα αυτό είπαμε όλοι εδω, οτι οι τιμές είναι 10 ευρώ το χρόνο (20+ΦΠΑ τα 2 χρόνια), τι σε κάνει να πιστεύεις οτι είπαμε κάτι διαφορετικό; Επίσης ο φίλος μας δεν θέλει να αλλάζει τους DNS servers, αν διαβάσεις καλύτερα θα δεις οτι θέλει να αλλάζει την IP στην οποία θα δείχνει το domain.

Δημοσ.

Oxi, dinoun san min ta 2 xronia gia gr kai 1 xrono gia ta com ktl

Gia na xrisimopoiiso ddns den prepei prota na agoraso to domain pou tha deixnei sto server me to ddns? :)

Δημοσ.

Εγώ συνεργάστηκα με Hyperhosting.gr και είμαι απόλυτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!

Πολύ καλή, άμεση συνεργασία και εξυπηρέτηση!

Σου το προτείνω!

Δημοσ.
Εγώ συνεργάστηκα με Hyperhosting.gr και είμαι απόλυτα ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!

Πολύ καλή' date=' άμεση συνεργασία και εξυπηρέτηση!

Σου το προτείνω![/quote']

Κι απο μενα ενα + στην http://www.Hyperhosting.gr :grin: :grin:

Δημοσ.

Μπορείς να τσεκάρεις και εμάς :-)

20+ΦΠΑ τα δύο έτη και αρκετές δωρεάν υπηρεσίες όπως email acount για το domain σου κλπ

Στ. Τερζής

Δημοσ.
Pososta pairneis? :-P

Όχι δεν γνωρίζω καν ποιός έχει την εταιρία καθώς εγώ βρίσκομαι στην Θράκη και αυτοί στην Αθήνα... Μπορείς να το διαπιστώσεις αν θέλεις!

Απλώς μ'αρέσει ο τρόπος που μου συμπεριφέρονται, ότι με ειδοποιούν για οτιδήποτε συμβαίνει και απαντάνε ΑΜΕΣΑ σε ότι έχω ζητήσει...

Είναι τόσο κακό να πώ κάτι καλό για μια εταιρία απο την οποία είμαι ευχαριστημένος σαν πελάτης;

Και απο ότι είδα συμφωνούν και άλλοι μαζί μου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...