Isis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 καταρχας θελω να ξερω αν υπαρχουν προγραμματα που να σβηνουν ολες τις αχρηστες καταχωρησεις τις registy. δευτερον, οταν σβηνουμε entries τοτε ο υπολογιστης πηγαινει πιο γρηγορα? τριτον, γιατι ενω εχω κανει format, μου εμφανιζει προγραμματα και παιχνιδια που δεν εχω εγκαταστησει? ( πριν το format τα ειχα εγκατεστημενα. ) τεταρτον, οταν σβηνω entries απο προγραμματα που ηδη υπαρχουν , υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργησει καποιο απο αυτα?
hanibal2000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 1)Προγραμματα που να σβηνουν τισ αχρηστες καταχωρησεις στη registry υπαρχουν πολλα και it's up to you ποιο θα χρησιμοποιησεις registry medic,regmech,regrun,easycleaner και αλλα πολλα! Εγω χρησιμοποιω το registry medic! 2)Οταν σβηνουμε καταχωρησεις απο τη registry δεν σημαινει αναγκαστικα πψως το pc σου θα παει πιο γρηγορα!Απλα με τον τροπο αυτο μπορει να γλιτωσεις απο καποια προβληματα που αντιμετωπιζες πριν, κολληματα, αλλα ΚΑΙ να παιει οπως λες πιο γρηγορα! 3)Μετα το format αποκλειεται να σου εμφανιζει προγραμματα που δεν εχεις εγκαταστησει απλα και μονο επειδη τα ειχες εγκαταστησει πριν το format! H ενω περνουσες το backup σου περασες καποια save απο παλια παιχνιδια και τα μπερδεψες με το ιδιο το παιχνιδι η απλα ΔΕΝ εκανες format!!! 4)Οταν σβηνεις entries της registry υπαρχει παντα η πιθανοτητα να προκυψουν προβληματα μικρα η και πολλυ μεγαλα τοσο σε προγραμματα οσο και στη γενικη λειτουργια του συστηματος σου! Γιαυτο καθε φορα που επιχηρεις να καθαρισεις τη registry πρεπει να κρατας backup της registry!
kleidokratwr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 episis dio poly kala programmatakia gia registry clean einai to "regsupreme" kai to jv16 powertools" nai mallon den ekanes format, apla mhpws 3anaperases ta windows apo panw? (einai h monh logiki e3hghsh gi ana sou krathsei thn palia registry)
PhotoPaul Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Sigoura ekanes format? Mipws apla evales freskia egkatastasi Windows panw apo tin palia sou?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.