Akujin Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 egw tha perimenw. toso kairo den kanw kai tpt allo....
geran Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 kserei kaneis pou mporoume na doume binteakia apo thn pc ekdosh kai an tha bgei pote kapoio demo? to official site ths pc ekdoshs pantos eine ayto: http://www.rockstargames.com/sanandreas/pc/ δυστηχως δεν εχω βρει ουτε εγω βιντεακια, για την pc εκδοση!το παιχνιδι βγαινει σε καμια 15 μερες και ουτε ενα δεν εχουν βαλει στο official site! :evil:
Exoskeletor Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 re pedia den ksero gia esas alla kati me xalaeis to san andreas. h atmosfaira den mou aresei toso poly. to oti prepei na kerdiseis ton sebasmo apo tous alous, to oti oloi eine mayroi sayto to paixnidi, oi perisoteroi neoi xontroi.. athlioi xarakthres. pou phge to klhma tou vice city, me to poukamisaki sou, ta cool atoma pou sinergazosouna.. tora den mou aresei katholou etsi opos to exoun kanei. Ayta ta leo apo ta videakia kai ths sinenteyksis pou exo dei sto gamespy.com mas blepo na ftiaxnoume patch me to pou bgei na kanoume tous mayrous leykous mpas kai to kanoume vice city. Mporei kapoios pou to exei termatisi sto ps2 na mou pei an isxyei ayto pou leo? pos htan h atmosfaira tou san andreas se sxesh me tou vice city?
REDBOUL Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Kala sygnwmi se peirakse poy einai mayroi kai oxi leykoi? No comments...Alliws h syzhthsh tha parei alles diastaseis...
Exoskeletor Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 den exo kati me tous mayrous alla me thn atmosfera tou paixnidiou. tha protimousa na htan leykoi. eilikrina me tous mayrous den exo problhma isa isa eine kai gamo ta pedia. oi kalyteroi komikoi mayroi eine alla.. ean to vice city eixe mayrous mono den tha to epeza. e olo kai kapoios tropos tha yparxei na alaksei ayto sto san andreas. exo dei 30 videakia apo to ps2, se ola htan kati mayroi apo 20-30 xronon to poly me stilaki magiko ktl. den mou aresei katholou ayto. gousta eine. ego den exo kati me tous mayrous, mipos aytoi exoun kati me tous leykous?
avenger Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Πριν εκτραχυνθεί το τοπικ σε άλλα μονοπάτια,ο λόγος που δείχνει τόσους μαύρους είναι γιατί 1.Στο παιχνίδι έχεις το ρόλο ενός μαύρου μέλους συμμορίας που επιστρέφει στην παλιά γειτονιά του. 2.Το πρώτο κομμάτι τουλάχιστον του παιχνιδιού διαδραματίζεται στο γκέτο,οπότε αναμενόμενο να είναι μαύροι παντού. Τώρα το παιχνίδι είναι σαφώς επηρεασμένο απο το πως αντιλαμβάνεται ο περισσότερος κόσμος αυτόν τον "κόσμο" και τις διάφορες ταινίες όπως "Boyz in the hood" κλπ.Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή αν απλώς είναι μια συλλογή απο στερεότυπα,και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.Παιχνίδι είναι αν δεν γουστάρετε το ύφος και το στυλ του απλά δεν το παίζετε.Α φυσικά απο επιλογές μουσικής ξεχωρίζει η ραπ της δεκατίας του '90(σε αυτή την εποχή διαδραματίζεται το παιχνίδι).
Exoskeletor Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 den eipe kaneis to antitheto file avenger. an omos mporoume na to alaksoume giati oxi kai na mhn to kanoume? mporei kai na eine teleia h atmosfaira tou paixnidiou. opos eipa kai prin apla exo dei pos eine sto ps2 apo merika videakia kai kano merikes ipotheseis tha to mathoume se 2 bdomades alla opos kai na xei, gousta eine ayta
G_Zisis Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Παιδιά, έπαιξα κι εγώ το San Andreas στο PS2 για ένα ολόκληρο βράδυ. Θέλω να πω πως, όπως πολύ καλά είπε ο Exoskeletor, η ατμόσφαιρα δεν είναι καθόλου ωραία. Και δεν το λέω επειδή είναι όλο μαύροι αλλά γιατί μες το παιχνίδι τα πάντα φαίνονταν σκούρα. Οι μαύροι έπρεπε να μπούνε για να δημιουργηθεί η μάγκικη ατμόσφαιρα που ήθελε η Rockstar. Πάντως μην ξεχνάμε πως είναι πολύ ρεαλιστικό και έχει τέλειο gameplay, αλλιώς νομίζω δεν θα το έπαιζα, κι ας έχει βγει το καλύτερο παιχνίδι της τελευταίας 10ετίας. Νομίζω πως αν βγούνε μερικά patch απ' τους 'ειδικούς' μπορεί η ατμόσφαιρα να γίνει πιο ωραία.
chill Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Σε ποια εποχή αναφέρεται το παιχνίδι???Αρχές δεκαετίας του 90. Από τις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας λοιπόν οι έγχρωμοι άρχισαν να κυριαρχούν στον υπόκοσμό παραγκωνίζοντας τα παλιά κεφάλια. Και από τη στιγμή που το παιχνίδι κινείται στην σφαίρα του υποκόσμου, θεωρώ πολύ λογικό ο χαρακτήρας μας να είναι έγχρωμος....Και τι έγινε δηλαδή??? Κατά τι γνώμη μου καλά έκαναν, ωραία έχουν στήσει το game και το περιμένω εναγωνίως. Να φωνάζει καποιος αν το παιχνίδι διαδραματιζόταν το 1930 και οι μαφιόζοι ήταν μαύροι να το καταλάβω αλλά μιλάμε για τα 90's οπότε its ok.
geran Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 εαν θελετε να παιξετε ενα ρεαλιστικο παιχνιδι το παιζετε με τους μαυρους εαν οχι περιμενετε να βγει κανα patch για να βαλετε ασπρους
razkal Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 den exo kati me tous mayrous alla me thn atmosfera tou paixnidiou. tha protimousa na htan leykoi. eilikrina me tous mayrous den exo problhma isa isa eine kai gamo ta pedia. oi kalyteroi komikoi mayroi eine alla.. ego den exo kati me tous mayrous, mipos aytoi exoun kati me tous leykous? eftixws poy se kanoun kai gelas, alliws... to patch tha onomastei white nation?
Exoskeletor Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 ...razkal me thn atmosfaira exo problhma oxi me tous mayrous. thimame kai to gta 3 pou den to epeksa giayto ton logo. epeidh htan h olo nyxta h eixe omixlh. alla ayto den eixe kai kalo gameplay kai htan kai bary kiolas. ego pantos tha to pekso kai etsi to paixnidi, opos protimisan na to kanoun oi kataskeyastes tous alla molis to termatiso tha mou arese na ginotan kai ligo vice city.
chill Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Να συμπληρώσω ότι το 99% των τίτλων έχουν ώς πρωταγωνιστές λευκούς. Το να παίξουμε έναν τίτλο ως έγχρωμοι δεν με χαλάει. Ίσα ίσα που θεωρώ την συγκεκριμένη ιδέα της Rockstar εκπληκτική. Σκηνικά από τα γκέτο των αφροαμερικανών για ένα τέτοιο τίτλο είναι ότι πρέπει. Φανταστείτε να μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Κόμτον, στο Μπρονξ και σε άλλα τέτοια μέρη. Τι άλλο θέλουμε??? Σαν λευκοί μόνο από ένα videogame μπορούμε να ταξιδεψουμε σε τέτοια μέρη. Μπορούμε και στην ζωή βεβαίως αλλά μου φαντάζει κομματάκι χλωμή η επιστροφή. Οπότε να ναι καλά η Rockstar και το San Andreas. Για το soundtrack του τίτλου φαντάζομαι θα υπάρχει τρελό ραπάρισμα, έτσι, Maximun bass, γουστάρω!!!!!!!!!!
Exoskeletor Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Den antilego, mporei ayth h atmosfaira na eine ekplhktikh den to exo paiksi to paixnidi akoma. makarh to exo to soundtrack. ontos eine poly kalo gia osous akoune rap.
geran Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2005 to exo to soundtrack. ontos eine poly kalo gia osous akoune rap. δεν το εχω!!!εαν παιζει κανα λινκ ριχτε το!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.