Προς το περιεχόμενο

San Andreas for Pc

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 532
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είχε μπόλικα San Andreas, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι το μόνο καλό που έχει το συγκεκριμένο μαγαζί, παίρνεις ό,τι θέλεις στα καπάκια αλλά βέβαια πληρώνεις...

Α και κάτι άλλο...έπαιξα 20-30' για να το δω, είναι απλώς α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο!!!

Το κατεβάζω τώρα για ΧΒΟΧ που είναι πολύ πιο μικρό, γιατί στο PC δεν πρόκειται να το παίξω..ο αδερφός μου που δεν παίζει ποτέ παιχνίδι σε PC (μόνο με κάτι εξορύξεις δεδομένων ασχολείται, ό,τι κι αν είναι αυτό), έχει αποφασίσει να το λιώσει και στα κομμάτια να πάει το διδακτορικό του στο ΕΜΠ. Τι να πεις...

Δημοσ.

Αύριο το πρωί γραφώ γεωμετρία και θα πάρω τα @@... Ετσι λοιπόν μετα θα πάω για san andreas και θα ξεχαστώ για το υπόλοιπο καλοκαίρι... YeaHhHh

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΕΧΩ ΜΙΑ 4800 ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ; Η ΤΟ ΚΡΑΚ;

Δημοσ.
kamia apantisi tha paro i asto kalitera????

:-x :-x :-x :-x :-x

stef4o21 pio megales foto den ixes???......

imarton kai eleos mazi oi foto mas elipan 1000 fores tis exo di....

Φτιαξε λιγο το στυλακι σου ... με ασχημους τροπους δεν θα κερδισεις καποια απαντηση ... και εγω και καμποσοι αλλοι δεν εχουμε κλεισει ακομα 1000 φορες, για να μας ενοχλει ...

Για το πλαισιο δεν ξερω, παντως εγω το πηρα σημερα απο τον "εγκεφαλο" με 15 ευρω, σε ενα καθ'ολα νομιμο δισκακι που φερει την επιγραφη "ΔΕΙΓΜΑ - ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟ". φανερα το ζητας και φανερα στο δινουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...