Προς το περιεχόμενο

San Andreas for Pc

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν σας αρεσουν τα γραφικα. Μια χαρα ειναι.

Ολοκληρη πολη με τοσα στοιχεια πανω, τι περιμενατε? Γραφικα Doom 3?

Θα θελαμε 4 καρτες σε Sli για να παιξει. Μην ειμαστε αχαριστοι. Και τα γραφικα του Vice Sity να εχει, ειναι πολυ καλα.

• Απαντ. 532
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο τις εικονες που εχετε ποσταρει (δεν μου εχει ερθει ακομα :( ) δεν με χαλανε καθολου τα γραφικα...το μονο που με νοιαζει ειναι να εξελυσεται ωραια το στορυ

Δημοσ.

loipon na figw ligo apo tous orous exw link gia to cr@ ck osoi 8eloun na kanoun antigrafa asfaleias sto dvd tous opoios 8elei pm .. kai epishs na postarw mia eikona na deite my.php?image=grandtheftautosanandreaspceu1t.jpg

orio einai anw twn 18 xronwn poso 8a thrh8ei auto pisteuete?

Δημοσ.
bghke kai to noikiasa kai to exw mprosta mou kai den kaigomai kai na to paixw kai mallon 8a to epistrepsw kai an mporeite allaxte mou gnwmh

Pexto mia,rwta kai kana hint na sou poume kai an de saresei panto pisw

Δημοσ.
mia xara ta grafika.to thema einai an i atmosfaira tou vice city exei parameinei.allios kai to true crime poli oraio itan alla apo atmosfaira tpt.ti stathmous exei?mono hip hop kai rap?

Atmosfaira tou vice city????? baaaaaa atmosfaira tou SAN ANDREAS 100000 fores kaluterh ........ kai to story ekselissete kataplhktika ARKEEI na mhn kaneis tis apostoles thn mia meta thn allh....endiamesa exei alla pramata na asxolitheis.

Δημοσ.
loipon epitelous irthe sta xeria mou !!!! me athlon xp1700 512ram kai fx5700 256 mb pigenei mia xara sta 1280x1024 32 bit kai AA x1 (den dokimasa pio pano) kai draw distance sto full .

edo ine dikia mou screenshoot me ola sto full !!! 1280x1024 32bit AAx3 full distance draw.

>>>> http://img300.echo.cx/img300/9505/gtasa6nl.jpg <<<<<<

popo ti blepw??astynomia me mixanakia??

diskoleboun ta pragmata kai taytoxrona ginodai pio..peripeteia....gi ayto m aresei to GTA!! ;-)

paidia postarete akoma pio polles eikones na to doume k emeis!!kamia gourouna!!

Δημοσ.
popo ti blepw??astynomia me mixanakia??

diskoleboun ta pragmata kai taytoxrona ginodai pio..peripeteia....gi ayto m aresei to GTA!! ;-)

paidia postarete akoma pio polles eikones na to doume k emeis!!kamia gourouna!!

hehehe kai pou sai akoma file mou,otan to peksa sto PS2 persi ton oktwvrh hazepsa me ta oxhmata pou exei!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...