kostastnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Νέα "κομμάτια" του San Andreas φτάνουν σε όλη την Ελλάδα!!! Όποιος θέλει διεύθυνση από μαγαζί για να το "αγοράσει" ας στείλει pm. Σε κάποιους έστειλα ήδη...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μόλις καταφθάσει η παραγγελία θα σας πω για τα γραφικά... Τώρα άρχισε να μπαίνει σε FTP το παιχνίδι... Τα τορρέντια αργούν υπερβολικά... ton proigoumeno ftp pou mas edoses apo pou to vrikes ??? xsereis kapios mou ipe oti itane "doloma" gia na piasoun merikous ...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Έφτασε για X-Box. Τώρα αναμένουμε και για το PC.
kostastnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 @Πέτρος Σ. Για XBOX υπάρχει από τις 7 Ιουνίου μεσημεράκι και για PC από προχθές το βράδυ... @EXSARXEIA_CITY Ας μας πιάσουν...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 @EXSARXEIA_CITY Ας μας πιάσουν... itan telika ?
kostastnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Όχι βέβαια... Τα FTP δεν είναι σαν τα P2P(KaZaA, eMule...)
REDBOUL Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Paidia iremia,an exete apories me pm mhn xalate to thread.......an theloyme na eksakoloythi na yparxei Sto thema mas gia to paixnidi... Sto irc akoysthkan polla...akoma kai gia pagwma toy paixnidioy(freeze) sthn 3h apostoli... mporei na epivevaiwsei kaneis?
Dreamstorm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Έλεος ρε παιδιά , εδώ βρήκατε να συζητάτε για warez; Btw, το παιχνιδάκι φαίνεται μια χαρά , ωραία γραφικά δεν έχω προλάβει όμως να ασχοληθώ πολύ μαζί του. Sto irc akoysthkan polla...akom agia pagwma toy paixnidioy(freeze) sthn 3h apostoli...mporei na epivevaiwsei kaneis? Αυτό το διάβασα και εγώ
kostastnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Για πάγωμα δεν έχω ακούσει τίποτα. Πάντως η φήμη που κυκλοφορεί ότι δεν δουλεύει ο ήχος, είναι τελείως ψέμματα... Απλά κάποιος άσχετος που έβαζε ακουστικά στο Cd-Rom και άκουγε από εκεί, μόλις το απενεργοποιήσε για να παίξει το παιχνίδι, δεν είχε ήχο το έγραψε και το πίστεψαν όλοι...
sevan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Ontos efage kollima to paixnidi se mena exthes,de thimamai an itan akrivos stin 3 apostoli,alla kollise. Otan xanaekana restart to pc , to xanatrexa kai den mou ekane to paramikro meta.... bug 'i simbtosi ? Boro na epiveveosw episis oti se kapies fasis tou paixnidiou, eite den akougontai pia ta sound fx ( pirovolismoi, omilies, ) eite i mousiki tou radio otan baineis mesa sto amaxi...Fenetai na ftiaxnetai apo mono tou meta otan synexizis ligo to paixnidi..
kostastnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Πλάκα θα έχει να τραβάει κολλήματα το παιχνίδι... Στην τελική το αγοράζω από Reloaded που θα τους το φέρουν αύριο...
Isle Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Εμένα να μου πείς, πρέπει να περιμένω να πάρω καλό υπολογιστή και μετά να το κατεβάσω.
kostastnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Αν σου έπαιζε το Vice City σε μέσα γραφικά, τότε αν βάλεις το San Andreas στα μικρότερα θα παίξει. Αν πάλι θέλεις πολύ να το δείς, πήγαινε σε Internet Cafe. Κανά φιλαράκι δεν έχει καλό PC? Κάπου θα βρείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.