akpe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Παίδες το απέκτησε κανείς να μας πεί πρώτες εντυπώσεις;
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Ναι ρε παιδιά, τόση φασαρία γίνεται και δεν έχω δει πουθενά πρώτες εντυπώσεις, είχε δίκιο μου φαίνεται αυτός που έγραψε πιο πάνω, ότι όσοι το κατεβ...εχμ, αγοράζουν (!) κλείνουν το internet και λιώνουν στο παιχνίδι!
SS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 χαχαχα υπομονή υπομονή... όλοι περιμένουμε να "φτάσει" το παιχνίδι στα χέρια μας...
nzeppos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δηλαδή έχουμε γίνει άρρωστοι (που λέει κι η γιαγιά μου) μ'αυτό το πράμα! Περιμένω πως και πως να έρθει το βράδυ να πάω σε ένα φίλο που έχει DSL να γίνουν τα κουμάντα. Αν είχε βγει στα μαγαζιά θα έφτανα στο έσχατο σημείο να πάω να το αγοράσω (όπως έκανα με το Silent Hunter 3 ας πούμε).
SnikT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Προβλέπω να γίνεται μαζική επίθεση στους προμηθευτές. Έχω όμως την εντύπωση ότι μέχρι τις 10 του μήνα (που επίσημα κυκλοφορεί στην Ευρώπη), θα εξαπλωθεί. Αλήθεια, πόση ώρα παίρνει με torrent για να το εμχ...αγοράσει κάποιος;
moglis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μάγκες αν το αποκτήσει κανείς σύντομα ας το πεί γιατί εγώ με την ταχύτητα που κατεβάζω σε καμιά 10αριά χρόνια θα το παίξω.Η ταχύτητα κυμαίνεται μεταξύ 1-5Κb/sec.Γι'αυτό πρέπει να βοηθήσετε εσείς!!!
Bomber-21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Εγω ειμαι ακομα στο 12 %...Κατεβαζω με 15 περιπου... Μεχρι την Παρασκευη θα εχει κατεβει!
SeXBOX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 re g@moto pws katevazete toso kai eimai kolimenos sta 1 - 3kbps kai kata diastimata 0....? exei arxisei na mou spaei ta nevra
avenger Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Tι περιμένετε ρε παιδιά?Όλος ο κόσμος έχει μπει να το κατεβάσει και ένα μικρό ποσοστό απο αυτούς κάνει seed μετά.Οι private tracker είναι η καλύτερη λύση(καλά δεν μιλάω για usenet,λέμε για normal καταστάσεις),αλλά μετά άντε κάνε seed 4giga με 12-15 upload για να μην φας ban.Είναι και μεγάλο σε μέγεθος σε σχέση με τα προηγούμενα,υπομονή.Εξάλλου τόσο καιρό περιμένατε κανα 2-3 μέρες παραπάνω δεν είναι και τίποτα.Τι να κάνουμε μακάρι να είχαμε τις τρελές ταχύτητες του εξωτερικού,αλλά..... Πάντως το έχω βάλει και κατεβαίνει απο ένα lame torrent site(αυτό που έχει να κάνει με μια ακτή όπου συχνάζουν τύποι με ένα μάτι)και αναρωτιέμαι αν θα το παίξω τελικά,αφού στο ps2 το είχα προχωρήσει αρκετά.
Sephir Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 agoraste kana game eleosemena mou stilane tin paragkelia apo play simera' date=' se 1-2 meres tha ne edo[/quote'] Μία από τα ίδια και μένα. Λογικά Παρασκευή ή Δευτέρα το πολύ θα έχει έρθει.
Bomber-21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 re g@moto pws katevazete toso kai eimai kolimenos sta 1 - 3kbps kai kata diastimata 0....? exei arxisei na mou spaei ta nevra Tωρα πηγε στα 32! Παντως,αυτες οι ταχυτητες που λες ειναι σαν να το κατεβαζεις με pstn.. Kαι 4 giga με pstn....
SeXBOX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 me 384 eimai kai i plaka einai oti oi aloi katevazoun stathera me 13 apo emena... kai limit pou vazw pali me 13 katevazoun... eleos.
Sam235 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Και εδώ μια από τα ίδια.... (gio σβήσε κανένα μήνυμα για να μπορέσω να σου στείλω απάντηση) Sam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.