kostastnt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω άλλο Pm... Έχω διάβασμα. Πήρανε 15 άτομα, κάποιος ας στέλνει αυτός...
BadBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Παιδια σταματηστε γιατι θα κλειδωθει και μετα θα πρεπει να ανοιγουμε αλλο topic για να γραφουμε τις εντυπωσεις μας! ante na perasoun oi exetaseis na to paro giati an to paro tora distixos tha do tous kathigites pali ton septembrio!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧ ρε γαμωτο γιατι το βγαζουν τωρα;
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Τότε όσοι τυχεροί πήρανε τα pm, ας συνεχίσουν το θεάρεστο έργο του kostastnt και ας μοιραστούν μαζί μας τις..πληροφορίες τους
Sam235 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 opios 8elei as steilei kai edo pm (gia na steilo link)
sp00ker0s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 [b']Να σταματήσει εδώ η συζήτηση περί warez για να μη κλειδωθεί το topic. Επικεντρωθείτε στο παιχνίδι[/b] ante ra papara phgaine pnixou....... krybeste pisw apo to daktylo sas.
akpe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ante ra papara phgaine pnixou.......krybeste pisw apo to daktylo sas. Άντε bye
kostastnt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 @sp00ker0s Καλά τα έχεις παίξει τελείως??? Εμ, ο άνθρωπος μας παρέχει χώρο για να συζητάμε και να λύνουμε τα προβλήματα μας δωρεάν, εμ προσπαθεί να είναι όσο πιο ελαστικός γίνεται και θα του την πούμε κιόλας? Θα μου πείς 9 post έχεις νέος είσαι. Δεν δικαιολογείσαι όμως σε καμία περίπτωση να βρίζεις κάποιον... Επίσης θέλω να σε πληροφορήσω ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και πιο πολύ σεβόμαστε τους mods και admins... Αφού είπε ο Hal9000 ότι πρέπει να σταματήσουμε, τότε θα σταματήσουμε όπως και έγινε... Αν δε σου αρέσει υπάρχουν άλλα φόρουμ που γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις... Καλό βράδυ!
SeXBOX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 sp00ker0s sineltheeeeee! Anyway gia na ksefigoume ligo... oi apostoles sto sinolo poses einai?
sp00ker0s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Egw Eimai Neos? Hahahahahah Egw Eimai 2 Fores Palioteros Apo Esas
kostakiss Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 kapoios apo allo forum eipe ayto !! Μην κατεβάσετε τον κλώνο ρεεεεε!!! Η HOODLUM το έσπασε! Ούτε protections ούτε ********! Σε λίγες ώρες θα έχει φτάσει στα torrent sites... απλά περιμένετε... Από το official room της HOODLUM: [11:41:04pm] (HOODLUM) This is the clone, the complete scene release will be up on the site too tonight. [11:41:09pm] (HOODLUM) Grand.Theft.Auto.San.Andreas-HOODLUM [11:41:13pm] (HOODLUM) To you to decide to grab both or only one of them. --------------------
Sam235 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Λοιπόν... (@ kostastnt) : Ευχαριστούμε για την διάδοση των "μαντάτων". Και αν και έχεις διάβασμα με πρόλαβες με την απάντηση που έδωσες στον sp00ker0s. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μου έστειλαν απάντηση και όποιος θέλει "απάντηση" ας μου στείλει PM. Αυτά τα λίγα. Προσέχουμε για να έχουμε..... Sam. (P.S. όσο πάει και καλυτερεύει το κατέβασμα :razz: )
Bomber-21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 kapoios apo allo forum eipe ayto !! Μην κατεβάσετε τον κλώνο ρεεεεε!!! Η HOODLUM το έσπασε! Ούτε protections ούτε ********! Σε λίγες ώρες θα έχει φτάσει στα torrent sites... απλά περιμένετε... Από το official room της HOODLUM: [11:41:04pm] (HOODLUM) This is the clone' date=' the complete scene release will be up on the site too tonight. [11:41:09pm'] (HOODLUM) Grand.Theft.Auto.San.Andreas-HOODLUM [11:41:13pm] (HOODLUM) To you to decide to grab both or only one of them. -------------------- Ισχυει αυτο??Αν ναι,θα βαλω τα κλαματα!!
kostastnt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Παιδιά μπορέιτε να μπείτε στο http://www.rockstargames.com ??? Δεν μπορώ να μπω με τίποτα... Μου βγάζει λευκή σελίδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.