Προς το περιεχόμενο

San Andreas for Pc

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 532
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πφφφφφφ και αυτό δεν είναι τίποτα. Κάτσε να σκάσει μύτη το san andreas και με βλέπω βαμένο με φούμο για να μπω στο πετσί του ρόλου του αφροαμερικανού να διασκεύάζω το california love των 2puk και dr dre σε san andreas love ;)...............

Δημοσ.

Radio Los Santos

DJ: Julio G

Julio G breaks the sound of the streets. This is the West Coast taking over.

1. Too Short - The Ghetto

2. 2 Pac - I Don't Give A F**k

3. Compton's Most Wanted - Hood Took Me Under

4. Dr Dre - Nuthin' But A G Thang

5. Dr Dre - F**k Wit Dre Day

6. Dr Dre - Deep Cover

7. Kid Frost - La Raza

8. Cypress Hill - How I Could Just Kill A Man

9. The Doc - It's Funky Enough

10. NWA - Alwayz Into Something

11. NWA - Express Yourself

12. Ice Cube - It Was A Good Day

13. Ice Cube - Check Yo Self

14. Easy E - Easy-Er Said Than Done

15. Above The Law - Murder Rap

16. Da Lench Mob - Guerrillas In Tha Mist

Αυτός είναι ο σταθμός μου τουλαχιστόν μέχρι να φορτώσω κανένα maximum bass από το MoS στον player του παιχνιδιού. Έχοντας δει τα σκηνικά του παιχνιδιού το κομμάτι που του ταιριάζει γάντι είναι το lean back από terror squad............όσοι το ξέρουν δεν θα διαφωνίσουν "I said my ne........"

Δημοσ.

ante na doume pote tha erthi ayto to katarameno game stin ellada.

etsi mou erxete na katebaso to game apo torrent poy ine kapou 4.5gb me tin 56k grammi mou. :-x :-x :-x :-x :-x :-x

ti lete na to tolmiso??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

etsi mou erxete na katebaso to game apo torrent poy ine kapou 4.5gb me tin 56k grammi mou. :-x :-x :-x :-x :-x :-x

ti lete na to tolmiso??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τί να σου πω... εγώ πάντως το rip του GTA3 το είχα κατεβάσει με 56k (300mb) :D

Δημοσ.
Τί να σου πω... εγώ πάντως το rip του GTA3 το είχα κατεβάσει με 56k (300mb) :D

allo 300mb kai allo ....... 4.5gb.

pantos se kanena xrono tha to exo katebasei olo..... :grin: :grin:

a re san andreas gia parti sou ksenixtame.......

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις??? Προτιμότερο είναι να αγοράσεις είκοσι original κόπιες του παιχνιδιού και να μας τις κάνεις δώρο παρά να αποτολμήσεις κάτι τέτοιο.

Εδώ μέχρι και οι dsl αρκετών θα αναστενάξουν........

Εγώ δεν νομίζω να το κατεβάσω τελικά, γιατί θα κάψω την εξεταστική, μάλλον θα το προμηθευτώ μαζί με τα υπόλοιπα games που έχω βάλει στο μάτι από το play.com όταν ξεμπερδέψω.

Αν ψάξετε για εγχώριες τιμές του game θα γελάτε...........μέχρι και 59,99 υπάρχει στα multirama, την στιγμή που στο εξωτερικό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο με κάτι λιγότερο από 40. Μάλλον έχουμε δώσει την εντύπωση στους εγχώριους νταβατζίδες retailers ότι είμαστε μ@λ@κες. Κρίμα.

Δημοσ.

Μερικές σκέψεις:

-Γνωρίζεται αν μπορεί να γίνει καταγγελία για το θέμα των τιμών στους πιασάρικους τίτλους στο ΙΝΚΑ??? Θέλω να πω, πως όλες οι μεγάλες αλυσίδες όταν σκάει ένα "βαρύ" σε όνομα game υψώνουν την τιμή στα ύψη. Π.χ. hλ2, simsII, doom3,scct και τώρα αυτό. Επειδή οι μεγάλες εταιρίες που εμπορεύονται games στην Ελλάδα είναι λίγες, λέω μήπως έχουν έρθει σε σιωπηρή συμφωνία μεταξύ τους για την διατήρηση αυτής της συστήνοντας καρτέλ??? Μου κάνει εντύπωση γιατί τιμές στα ύψη στα pc games μόνο στην Ελλάδα συναντώ............ Μήπως εκμεταλλεύονται την μικρή διεισδύσει του e-shoping στα ελληνικά σπίτια???

Επίσης γιατί ενώ τα περισσότερα καταστήματα για το εν λόγω παιχνίδι έχουν βγάλει ήδη τιμές, οι δυο άρχοντες του χώρου Παπ και Πλαίσιο δεν έχουν βάλει κάποια τιμή ακόμα, ενώ συνηθίζουν να κάνουν κάτι τέτοιο για τους τίτλους που αναμένονται σύντομα σε κυκλοφορία. Μήπως γιατί περιμένουν να δουν και το κλείδωμα, έτσι ώστε να πιάσουν τον κώλο του καταναλωτή ακόμη περισσότερο???

Δημοσ.

Oti kleidoma kai na exei 8a to spasoune....pos...aplos 8a 3ipnisoun mexri kai ta paidia tou alcohol kai alcoholer na valoun to xeri tous.

Oso gia tin timi i katagelia den prepei na ginei mono se paixnidia...alla se ola mpes se kana germaniko site kai 8a katalaveis cpu,mobo ktl.

Edo akoma kai o kafes kanei parapano ti perimeneis.....

Sorry gia to offtopic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...