Jimmy_BlinD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Akoustike pos to San Andreas tha vgei gia pc stin europi telos iouniou-arxes iouliou? Gnorizei kaneis kati? Enimerosi- Den yparxei mexri stigmis emulator pou na paizei xoris problems to san andreas.
insomniac_new Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 δεν πρόκειται να παίζει πότε με εμουλείτορ
billpeppas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Insomniac βάλε πιο μεγάλη εικόνα στο Sig γαμώ το κερατό μου. Τον Ιούνιο θα βγεί για PC.
insomniac_new Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 billpeppas άλλο οι διαστάσεις και άλλο το μεγεθος σε kb (αν πρόσεξες )
billpeppas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δεν μου λες , αν κάνεις 2 post , πόσο Scrolling πρέπει να κάνουμε εμείς στην προσπάθεια να διαβάσουμε λίγο ???
Κοπρίτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 ασε ρε Πεππα τον ανθρωπο να μας ανοιξει τα ματια λιγο με την γυναικαρα τη Μπελουτσι... δεν πειραζει αγορι μου...βαλτηνα και μεγαλυτερη... τετοιες ποδαρες αξιζουν ολλα kb/s... edit:εαν δεν μαμιοταν κιολας το pathfinder και την βλεπαμε κιολας και την μουν@ρα καλα θα ητανε....
lahaine Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 nai re kopriths,auton perimename toso kairo...
Κοπρίτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 nai re kopriths,auton perimename toso kairo... πλακα κανω ρε Husqvarnιωτη... απλα πραγματικα προτιμω να βλεπω μια μεγαλη sig με τη Μονικα... παρα με οτιδηποτε αλλο... ειναι αν μη τι αλλο ευχαριστη εικονα...
lahaine Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 ntaksei filaraki,apla ton parotrineis na mas skotisei perissotero
Κοπρίτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 οχι ρε... καμια σχεση... τεσπα.. για να επανελθουμε επι του θεματος... το gTA San Andreas αποσω ξερω κι εγω θα κυκλοφορησει για πισι τον Ιουνιο... κοινως κλαφτα Χαραλαμπε και οσο για emulator , οσο εχω διαβασει δεν υπαρχει κατι που να μας κανει δυστυχως
Exoskeletor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 orea sizithsh kanoume gia to san andreas :D
Isis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 υπαρχει επιλογη για να μην δειχνει τις εικονες. ελεος πια σταματηστε να spamarete...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Ara -- gia na kleinoume to TOPIC: To San Andreas anamenetai Iounio-Ioulio Se Ellada (kopies mallon giati aythentika ... ton allo xrono) kai Den yparxei kapoios Emulator pou na paizei to game xoris Problems perisotera http://www.rockstargames.com
Founes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 @ isis γιατι? νομιζεις εσύ είσαι καλύτερος ??? και για να μπούμε και λίγο ontopic... το San Andreas δεν υπάρχει περίπτωση να το παίξουμε με emulator στο pc. H PC version όντως είναι προγραμματισμένη να βγεί εκείνη την περίοδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.