Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 sorry pseira alla ta 41 pou anefera einai tou e-shop.gr
Kappas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?deid=&pfid=571595&prid=260016 pali kala ...
pseira Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Πάει και η Beta .... Καλά τα Infernals και τα Mage Hunters δεν σκοτώνονταν με τίποτα! Το μόνο που κατάφερα με τον Lvl15 paladin μου ήταν να κάνω 3 damage Πήρα και μια SS από την είσοδο της Stormwind με έναν Greater Infernal Αναρωτιέμαι στο κανονικό παιχνίδι αν σκοτώνεται αυτό το πράμα...Ήταν 3 οθόνες ψηλό! Όταν με σκότωσε φαινόταν μόνο το πόδι του στην οθόνη! να ανεβάσω ενα SS?
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 screenshot!!! Anebaste re paidia tipota na doume...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Greater h Massive Infernal? (dld boss ) emeis eixame kai DrugLords...eeee DreadLords opws kai Felguards kai Doomguards...asta na pan...lvl 25 kai damage den tous ekana ola ta spells resisted
Anduril Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Ναι ρε παιδια βαλτε screenshots να δουμε τιποτα!!!
sarisn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Ορίστε screenshots... http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarcraft/screenindex.html
pseira Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Ε δεν το πιστεύω! το Uninstall μου έσβησε και τις screenshots! %(*&%^(*&@%)(@
beez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 http://www.plaisio.gr/offer_WOW.tem vgalane tin prosfora gia tous 2 mines doro profanos an to paixnidi vgainei se 3 meres den exei noima i proparagelia...
pseira Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Από το Σάββατο βγήκε η προσφορά... Παλιοτσιγκούνηδες....
Xorxhs! Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδιά, όντως το ΠΛΑΙΣΙΟ ανακάλεσε μάλλον την προσφορά!!!! Και έχει 44.99 όχι 41! Oσοι το προπαρηγγειλαν πριν τις 2/2 η προσφορα ισχυει!! Εγω ειχα προπαραγγειλει την collectors edition,ειχαν κανει ομως λαθος και εγραφαν στο site του πλαισιου οτι δινει 2μηνες η collectors(κανονικα δινει1) και 2 μηνες η προσφορα του πλαισιου,οποτε τελικα θα εχω 4ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ!! Τους πηρα τηλεφωνο και το επιβεβαιωσαν....
pseira Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δεν τους ρώτησες γιατί σταμάτησε η προσφορά;
Xorxhs! Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 σταματησε γιατι τελειωσαν οι pre-game cards που ειχαν για προσφορα!! Οσοι ειχατε δει την προσφορα επρεπε αμεσως να την χτυπησετε
Redeemer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Peripou skeftomaste to idio alla iparxei lisi sto provlima:Pigainei stin trapeza Attikis kai vgazeis mia propliromeni karta Visa Electron kai isixazeis. Kai pos bgazeis Visa Electron??Ti xartia prepi na exeis pano sou??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.