Προς το περιεχόμενο

Wolrld of Warcraft,Προλαβετε να κανετε αccount

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Blackjim den exeis apolytws kamia idea ti einai ta MMORPGs kai to WoW etsi? :P

einai san to Lineage 2, san to Everquest, san to Ultima Online, san to StarWars Galaxies ktlp ktlp...paizeis mono online se servers twn etaireiwn pou eftia3an ta games mazi me xiliades alla atoma...asfalws 8a yparxei syndromh...pws perimeneis na synthroun tous servers? TSAMPA?

klasika h plhrwmh 8a ginetai mesw pistwtikhs h mesw paypal...

Δημοσ.

Nai an agoraseis to game mporeis na to dokimaseis gia 1 mina :)

Apo aytin tin apopsi kai efoson to game exei monthly fee, i timi tou pisteuw eprepe na einai ~30 euro....

Δημοσ.

Παιδια θα υπαρχουν και καρτες προπληρωμενου χρονου(σε μηνες) οπως ειναι του στυλ cu,cosmokarta,κλπ θα αγοραζεις δλδ την καρτα,θα βαζεις τον κωδικο που εχει-η οπως αλλιως θα γινεται-στον account σου και θα μπορεις να παιζεις!!!Ολα αυτα απο το official site της blizzard για το WoW...αρκει να ερθουν και στην Ελλαδα(που δεν νομιζω πως θα υπαρξει περιπτωση να μην ερθουν).Αυτο πιστευω φτιαχνει καπως τα πραγματα,γιατι εγω αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να το αγοραζα και να πληρωνα με πιστωτικες...Καλη φαση?

Δημοσ.

1ον και κυριοτερον γιατι ΔΕΝ εχω πιστωτικη καρτα και ουτε προκειται να βγαλω.Και 2ον απλα δεν το εμπιστευομαι να πληρωνω στο νετ με πιστωτικη.Οχι για το συγκεκριμενο παιχνιδι,για ολα γενικως.Γιατι εσενα σε χαλαει δλδ αυτο το συστημα?Δεν ειμαι μονο εγω,ξερεις ποσα ατομα ξερω που απλα δεν προκειται να αγοραζαν το παιχνιδι μονο και μονο για αυτο το λογο?Δεν λεω πως με την πιστωτικη θα μας φαει η Bliz τα λεφτα,ελεος,απλα μπορει να υπαρχουν ατομα οπως εγω που απλα δεν γουσταρουν τετοιο τροπο πληρωμης.Και βαζω στοιχημα πως δεν ειμαι μονο εγω απο δω μεσα...

Φιλικα παντα

Δημοσ.
1ον και κυριοτερον γιατι ΔΕΝ εχω πιστωτικη καρτα και ουτε προκειται να βγαλω.Και 2ον απλα δεν το εμπιστευομαι να πληρωνω στο νετ με πιστωτικη.Οχι για το συγκεκριμενο παιχνιδι' date='για ολα γενικως.Γιατι εσενα σε χαλαει δλδ αυτο το συστημα?Δεν ειμαι μονο εγω,ξερεις ποσα ατομα ξερω που απλα δεν προκειται να αγοραζαν το παιχνιδι μονο και μονο για αυτο το λογο?Δεν λεω πως με την πιστωτικη θα μας φαει η Bliz τα λεφτα,ελεος,απλα μπορει να υπαρχουν ατομα οπως εγω που απλα δεν γουσταρουν τετοιο τροπο πληρωμης.Και βαζω στοιχημα πως δεν ειμαι μονο εγω απο δω μεσα...

Φιλικα παντα[/quote']

Peripou skeftomaste to idio alla iparxei lisi sto provlima:

Pigainei stin trapeza Attikis kai vgazeis mia propliromeni karta Visa Electron kai isixazeis.

Δημοσ.

41? με προπαραγγελία; και τα έξοδα αποστολής;

Τέσπα...επειδή έχω πορωθεί, μάλλον θα το πάρω :)

• Super Moderators
Δημοσ.

eee an hsoun a8hnaios 8a phgaines na to epairnes apo to xalandri :P

ante oso prolavame prolavame...aurio stis 22:00 kleinei h Final beta... :D

Δημοσ.

Με κοβω να πηγαινω eshop να το παιρνω .Ελεγα να το παρω απο το play αλλα επειδη εχουν γινει 2 μ@μ@κιες με το εξωτερικο ηδη καλυτερα στο χερι...(Αρε αθανατα ΕΛΤΑ!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...