Aias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μπηκα στην σελιδα του Πλαισιου και δεν αναφερει πουθενα για +2μηνες free.Που το ειδατε αυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Blackjim den exeis apolytws kamia idea ti einai ta MMORPGs kai to WoW etsi? einai san to Lineage 2, san to Everquest, san to Ultima Online, san to StarWars Galaxies ktlp ktlp...paizeis mono online se servers twn etaireiwn pou eftia3an ta games mazi me xiliades alla atoma...asfalws 8a yparxei syndromh...pws perimeneis na synthroun tous servers? TSAMPA? klasika h plhrwmh 8a ginetai mesw pistwtikhs h mesw paypal...
Fan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Iparxei periptosi kapoios na to paixei dokimastika gia ligo kairo dorean prin to agorasei?
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 oxi, an prolavenes tin beta tha mporouses tora tpt.....to paixnidi einai apsogo....
pseira Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Nai an agoraseis to game mporeis na to dokimaseis gia 1 mina Apo aytin tin apopsi kai efoson to game exei monthly fee, i timi tou pisteuw eprepe na einai ~30 euro....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 ee exei 41 euro...me ton prwton mhna tsampa...ante elpizw na to prolavw prin e3afanistei
Anduril Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια θα υπαρχουν και καρτες προπληρωμενου χρονου(σε μηνες) οπως ειναι του στυλ cu,cosmokarta,κλπ θα αγοραζεις δλδ την καρτα,θα βαζεις τον κωδικο που εχει-η οπως αλλιως θα γινεται-στον account σου και θα μπορεις να παιζεις!!!Ολα αυτα απο το official site της blizzard για το WoW...αρκει να ερθουν και στην Ελλαδα(που δεν νομιζω πως θα υπαρξει περιπτωση να μην ερθουν).Αυτο πιστευω φτιαχνει καπως τα πραγματα,γιατι εγω αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να το αγοραζα και να πληρωνα με πιστωτικες...Καλη φαση?
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 erm giati na min plironeis me kartes? mipos i blizz perimnei esena gia na sou faei ta lefta?
Anduril Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 1ον και κυριοτερον γιατι ΔΕΝ εχω πιστωτικη καρτα και ουτε προκειται να βγαλω.Και 2ον απλα δεν το εμπιστευομαι να πληρωνω στο νετ με πιστωτικη.Οχι για το συγκεκριμενο παιχνιδι,για ολα γενικως.Γιατι εσενα σε χαλαει δλδ αυτο το συστημα?Δεν ειμαι μονο εγω,ξερεις ποσα ατομα ξερω που απλα δεν προκειται να αγοραζαν το παιχνιδι μονο και μονο για αυτο το λογο?Δεν λεω πως με την πιστωτικη θα μας φαει η Bliz τα λεφτα,ελεος,απλα μπορει να υπαρχουν ατομα οπως εγω που απλα δεν γουσταρουν τετοιο τροπο πληρωμης.Και βαζω στοιχημα πως δεν ειμαι μονο εγω απο δω μεσα... Φιλικα παντα
Fan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 1ον και κυριοτερον γιατι ΔΕΝ εχω πιστωτικη καρτα και ουτε προκειται να βγαλω.Και 2ον απλα δεν το εμπιστευομαι να πληρωνω στο νετ με πιστωτικη.Οχι για το συγκεκριμενο παιχνιδι' date='για ολα γενικως.Γιατι εσενα σε χαλαει δλδ αυτο το συστημα?Δεν ειμαι μονο εγω,ξερεις ποσα ατομα ξερω που απλα δεν προκειται να αγοραζαν το παιχνιδι μονο και μονο για αυτο το λογο?Δεν λεω πως με την πιστωτικη θα μας φαει η Bliz τα λεφτα,ελεος,απλα μπορει να υπαρχουν ατομα οπως εγω που απλα δεν γουσταρουν τετοιο τροπο πληρωμης.Και βαζω στοιχημα πως δεν ειμαι μονο εγω απο δω μεσα... Φιλικα παντα[/quote'] Peripou skeftomaste to idio alla iparxei lisi sto provlima: Pigainei stin trapeza Attikis kai vgazeis mia propliromeni karta Visa Electron kai isixazeis.
pseira Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 41? με προπαραγγελία; και τα έξοδα αποστολής; Τέσπα...επειδή έχω πορωθεί, μάλλον θα το πάρω
pseira Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδιά, όντως το ΠΛΑΙΣΙΟ ανακάλεσε μάλλον την προσφορά!!!! Και έχει 44.99 όχι 41!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 eee an hsoun a8hnaios 8a phgaines na to epairnes apo to xalandri ante oso prolavame prolavame...aurio stis 22:00 kleinei h Final beta...
Aias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Με κοβω να πηγαινω eshop να το παιρνω .Ελεγα να το παρω απο το play αλλα επειδη εχουν γινει 2 μ@μ@κιες με το εξωτερικο ηδη καλυτερα στο χερι...(Αρε αθανατα ΕΛΤΑ!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.