GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Καλησπερα.....σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω το Creative ZEN Touch 20 GB και θα ηθελα να μαθω που μπορω να βρω στην Ελληνικη αγορα σε καποιο μαγαζι ενα FM Transmitter για αυτο ετσι ωστε να το συνδεω με το cd του αυτοκινητου μου ....βρηκα πολλα μεσω internet αλλα θελω αν υπαρχει καποιο μαγαζι στην Ελλαδα που να εχει κατι τετοιο.......καμμια ιδεα ? Παρακαλω μην αρχισετε τα του στυλ παρε το iPOD που εχει και τετοια εχω καταληξει σε αυτο γιατι δεν μπορω να δωσω 150 + Ευρω παραπανω......ελπιζω να βοηθησει καποιος
martyras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Magazi pou epsaxna egw kapote gia kati analogo tis Creative den ypirxe. Dokimase na rwthseis ston Pouliadh pou einai kai antiproswpos. Ektos omws oti to iPOD einai akrivotero, exei perissotera perieferiaka kai dia8esima kai apo ellada (edw h kainouria BMW vgainei me xeirhsthria ready gia iPod ).
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 ναι αλλα εγω το μονο που θελω ειναι ενα FM Transmitter για το αυτοκινητο που δεν εχω mp3 player.....ειναι μεγαλη η διαφορα του ipod 20 GB ( 365 Euro ) με το Creative 20 GB ( 214 Ευρο )
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 ρε παιδια κανεις ??? τιποτα ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.