Προς το περιεχόμενο

περισσοτερες Usb

apollsim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστης μου εχει 2 θυρες Usb. Στην μια εχω το ποντικι και ετσι μενει μονο μια κενη για τα υπολοιπα. Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο εξαρτημα για να εχω περισσοτερες Usb και ποσο περιπου στοιχιζει?

Δημοσ.

υπαρχουν add-on USB brackets αλλα χρειαζεται αντιστοιχη υποδοχη στην μητρικη σου για να συνδεθουν...(check the manual)

αλλιως υπαρχουν εξωτερικα usb hubs που συνδεονται σε μια υπαρχουσα usb θυρα και παρεχουν απο 4-8 επιπλεον θεσεις...

εαν δεν κανω λαθος πρεπει να κυκλοφορουν και pci cards για εχτρα USB

για παλαιοτερα συστηματα...

για τιμες ριξε μια ματια στο e-shop

Link117€

link225€

link329€

Δημοσ.
δεν ξερω αν θα προλαβετε ακομα το τελευταιο tomorrow που εδινε usb hub (4 θεσεις), κανει 6.9 e.

πλακα κανεις !!!!! Παω να δω μηπως και εχει κανενα το περιπτερο :):):):)

Δημοσ.
δεν ξερω αν θα προλαβετε ακομα το τελευταιο tomorrow που εδινε usb hub (4 θεσεις), κανει 6.9 e.

Το είχα δει αλλά είναι USB 2.0 ή 1.1 ?

Γιατί αν είναι 1.1 υπάρχουν πολλά φθηνά στην αγορά.

Δημοσ.

Εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερη λύση είναι η αγορά κάρτας pci...

Για παλαιότερα συστήματα είναι προτιμότερο για τους εξής λόγους:

-Πρώτον δίνει δυνατότητα να εκμεταλευτείς την ταχύτητα του usb2 που είναι τεράστια σε σχέση με το παλαιότερο 1.1

-Δεύτερον οι θύρες usb λειτουργούν ανά 2, δηλαδή ένα ζευγάρι μοιράζεται ένα συγκεκριμένο bandwidth.

Βάζοντας λοιπόν πολλές συσκευές (μέσω hub) τότε αναγκάζονται όλες να μοιραστούν το δεδομένο bandwidth που τους δίνεται και πολλές φορές αυτό προκαλεί προβλήματα ειδικά όταν πάνε να επικονωνήσουν με το pc όλες μαζί.

Μια pci κάρτα με 2,4,6 θύρες δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, εκμεταλεύεται το bandwidth

του pci διαύλου και το κάθε ζευγάρι θυρών πέρνει το δικό του κομμάτι.

Καλύτερη λύση ίσως είναι η αγορά κάρτας combo με usb+firewire για να καλυφθούν όλες οι μελλοντικές ανάγκες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...