Προς το περιεχόμενο

e-shop....

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί αυτά θα πρέπει να γίνονται στο Ελλαδιστάν και μόνο;

Δοκίμασα εχθές να κάνω αγορά μιας vga καρτούλας αξίας 64 ευρώ....κάνω login με τα στοιχεία μου, δίνω στοιχεία πιστωτικής και σήμερα έλαβα ένα ωραίο email όπου θέλουν φωτοτυπία πιστωτικής κάρτας μπρος πίσω (συγνώμη αλλα το ccv τί το χρειάζονται; ) & φωτοτυπία ταυτότητας προκειμένου να προχωρήσει η παραγγελία μου. Έχει κάνει αρκετές αγορές μέσω e-shop (με τελευταία πριν κανα τρίμηνο) αλλα είναι η πρώτη φορά που πρέπει να μπω στη διαδικασία αυτή.

Ας σταματήσουν να διαφημίζονται ως online shop απο τη στιγμή που δεν μπορείς 100% να κάνεις παραγγελία δικτυακά.

Δημοσ.

για έμενα προσωπικά είναι πολύ καλο αυτό και έτσι πρέπει να γίνεται γιατι πολύ απλά προτιμώ να ακούω τον CptBill να κάνει παράπονα για το παραπάνω παρά να κλαίει τα χρήματα του γιατι κάποιος βρήκε τον αριθμό τις κάρτας του.......

οσο για το e-shop εδώ ειναι ΕΛΛΑΔΑΑΑ!! τέτοια έχουμε.... εχουμε τον ποτέ... τις πιο αργές συνδέσεις.... δικαστές που τα παίρνουν...... και άλλα !!

Δημοσ.

Κατανοητό για first time registration να σου ζητάνε τα παραπάνω. Αρκετά online shops το κάνουν επίσης. Αλλα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω αγορά..προφανώς τώρα το θυμήθηκαν..να έκανα καμία αγορά των €322.245.323 νταξ, το καταλαβαινώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Επειδή και εγώ έψαχνα να αγοράσω ένα HDD από το e-shop, είδα ότι την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα, θα σου ζητήσουν αυτά που περιγράφεις παραπάνω.

Και απ΄ότι κατάλαβα, είναι μια καινούρια διαδικασία για αυτούς.

Δημοσ.

παιδια ειναι καλη κινηση...

ειναι για την ασφαλεια του αγοραστη και χρειαζεται μονο μια φορα...

απλα οταν θα ξαναπαραγγειλετε να τους το λετε οτι εχουν ηδη τα στοιχεια σας

γιατι στην δικη μου προσφατη περιπτωση

ενω τους τα ειχα ξαναστειλει στο παρελθον

αναγκαστικα να περιμενω αλλες δυο μερες μεχρι να το καταλαβουν και να στειλουν τα πραγματα...

Δημοσ.

pragmati kalo akougete alla exete skeftei oti me fototypia pistotikhs kai fototypia taytothtas mporoun na se GDYSOUN kyriolektika??

file einai poly kalo alla gia kalo kai gia kako pare tous 1 thlefonaki prota kai epivevaiose to...cheers

Δημοσ.

παιδιά ,

μην τρελλαινόμαστε , είναι 100% παράνομη κίνηση . Δεν μπορεί να σου ζητήσει την πιστωτική σε φωτοτυπία ΚΑΙ την αστυνομική ταυτότητα σε φωτοτυπία .Έτσι σε "γδύνει" σε όλα τα προσωπικά σου δεδομένα .

Μου το είχαν κάνει και σε μένα κάποτε από Αγγλία και μου ζήτησαν της "Παναγίας τα μάτια " και πολύ απλά τους έστειλα στο διάολο .

Δημοσ.

Paidia den jerw, egw apo to eshop pira olokliro systima, zitisa na to parw apo ekei (sto xalandri) giati me boleyai, kai ektos apo mia kathisterisi poy eixan gia na moy to etoimasoyn, piga ekei, plirwsa kai ola kala. Fantazomai oti me pistwtiki apla einai pio strict ta pragmata gia aytoys.

Δημοσ.

Καταρχήν ΠΩΣ μπορούν να διασφαλίσουν ότι η κάρτα που τους δίνεις ΔΕΝ είναι κλεμμένη ή ότι ανήκει σε εσένα και όχι στον μπαμπά, μαμά, κλπ. ;;;;;;;

Ακόμα και σε καταστήματα ζητάνε ταυτότητα πλεόν.

Mε αυτόν τον τρόπο

-Πρώτον διασφαλίζουν ότι κάρτα-ταυτότητα ανήκουν στο ίδιο προσωπο.

-Δεύτερον ΔΕΝ χρειάζεται να καταχωρήσεις τον αριθμό της κάρτας σου πουθενά.

-Τρίτον ένα τηλέφωνο fax όπου στέλνονται τα στοιχεία είναι απείρως ποιό ασφαλές από το ίντερνετ και ότι και αν γίνει είναι ποιό εύκολο να ερευνηθεί.

Πιστέυω ότι είναι σωστή κίνηση.

Δημοσ.

-Δεύτερον ΔΕΝ χρειάζεται να καταχωρήσεις τον αριθμό της κάρτας σου πουθενά.

Αυτό τι θετικό έχει ακριβώς;

-Τρίτον ένα τηλέφωνο fax όπου στέλνονται τα στοιχεία είναι απείρως ποιό ασφαλές από το ίντερνετ και ότι και αν γίνει είναι ποιό εύκολο να ερευνηθεί.

Ένα τηλέφωνο ή fax είναι απείρως ποιο ασφαλές από μια κρυπτογραφημένη σύνδεση SSL όπου τον αριθμό της κάρτας σου τον ξέρει μόνο η τράπεζα και όχι ο κάθε τυχόν υπάλληλος/καθαρίστρια καταστήματος; Και επιπλέον είναι ποιο εύκολο να ερευνηθεί; Καλό!

Δημοσ.

Ρε πάτε καλά?? Ειναι καλο να σου ζητανε φωτοτυπιες??? Να εχουν τα στοιχεια μου ΟΛΑ, και σκεφτειτε να τα παρει στο κρανιο ενας εργαζόμενος εκει επειδη δεν του δώσανε την καλοκαιρινη αδεια που ήθελε και να αρχίσει να χρεώνει τις κάρτες ετσι για πλακα!!!

Μαλλον μερικοι μιλατε χωρις να σκεφτεστε τις συνέπειες!!! Απτη μια γκρινιάζουμε οτι δεν ειναι ασφαλές το ηλεκτρονικο εμπόριο και απο την αλλη ειναι ΚΑΛΟ να στελνουμε τα παντα να τα κρατανε για οσο θέλουν???

Αμα ειναι ετσι ρε παιδια να παω και εγω να δουλεψω eshop, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ θελω και θα παραιτηθω οικειοθελώς!!! Μονο να με βάλουν στο τμήμα παραγγελιών!!Εχω καποιες αναγκες τωρα τελευταία και θα με βοηθούσαν μερικες καρτούλες....

Το οτι και στα καταστηματα ζητανε ταυτότητα ειναι ΑΛΛΟ θέμα, δεν σου ζητανε να την κρατησουν κιολας για τη συλλογη τους... να τη δουν θελουν..

Μηπως να τους στειλουμε και τα κλειδια του σπιτιου μας να βαλουν μεσα τα πραγματα οταν θα λειπουμε κιολας...??Θα έχω και τον σκύλο μου δεμένο μην μπλέκεται στα πόδια τους όταν μπουν στον κύπο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...