Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες σε Ρ4 Ht

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...Σαν τελευταία λύση πάρε κι ενα silencer 5 μπας και γίνει κανενα θαυμα!

θαυμα μπορει να μην κανει αλλα αυτο που λεει το κανει...

βγαζει τον ζεστο αερα της vga εξω απο το κουτι απο την πισω pci εξοδο...

στο δικο μου κουτι (DA-01W FULL) δεν ειδα διαφορες αλλα πιστευω οτι σε ενα μικροτερων διαστασεων θα υπαρχει βελτιωση

Δημοσ.

Εγώ το silenser το έβαλα για να περιορίσω το θόρυβο αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά με τις θερμοκρασίες της VGA 45/50 από 52/60.Και όντως βγαζει αρκετο αερα από πίσω.Στο παλιο κουτί που είχα(midi) έριξε τις θερμοκρασίες του case 2-3 βαθμούς κατι που το καταλαβα και στη πράξη αφού είχε εξαφανιστει εκεινο το ζεστο κομματι αερα αναμεσα σε vga και cpu...Πολύ καλή λύση για 25 euro!

Δημοσ.

Γιατί ρε phovos τόσο πολύ σε ενοχλούσε το ανεμιστηράκι της vga? εγώ με την GT δεν έχω πρόβλημα φασαρίας...Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Θα δούμε μόλις φτάσει το τροφοδοτικό!

Δημοσ.

[[Γιατί ρε phovos τόσο πολύ σε ενοχλούσε το ανεμιστηράκι της vga?]]

Το προβλημα μου ηταν οτι δε μπορουσα να το δουλεψω στις χαμηλες στροφες οποτε το ειχα συνεχεια τερμα(Εκει κανει αρκετο θορυβο).Μολις το κατεβαζα εκανε ενα σπαστικο διαπεραστικο ηχο. Νομιζα οτι ειχε προβλημα το fan και για να μη μπαινω σε διαδικασιες επιστροφής πήρα ενα silencer αλλά βγάζοντας τη ψυκτρα ειδα ότι ενα μικρό πλαστικό που ειχε ενα τυλιγμενο συρματακι ήταν μισοσπασμενο(οπως βλεπεις τη καρτα κατω αριστερη γωνια) τελικα το εφτιαξα και τωρα δεν ακουγεται τιποτα!

Συμπερασμα:Πιθανοτατα τσαμπα πήρα το Silencer αλλά it's οΚ τουλαχιστον κανει λιγοτερο θορυβο απο πριν .κατεβασε αρκετα τις θερμοκρασιες και ειναι και πιο ομορφο απο το μανισιο cooler!!

Υ.Γ γενικα ειμαι πολυ κομπλεξικος με το θορυβο στον υπολογιστη.Πχ τωρα ακουω μονο τους δίσκους και μου σπαν τα νευρα.... :D:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...