Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες σε Ρ4 Ht

tsotrilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα p4 ht με ονομαστικη ταχυτητα στα 2,6 τον εφτασα αισιως στα 3 ghz με θερμοκρασια 47 με 52 βαθμους.Με θερμοαγωγικη αλοιφη arctic silver. ειναι ενταξει η θερμοκρασια?

Δημοσ.

ξερεις καποιο προγραμμα που δειχνει τις θερμοκρασιες συστηματος και cpu?

ενα αξιοπιστο...γιατι δοκιμασα 2 το speedfan και αλλο ενα που δεν θυμαμαι και μου εβγαζαν ακυρες θερμοκρασιες του τυπου 127 βαθμους cpu και 80 του συστηματος....

Δημοσ.

e kala na ftasei kai tous 70 diskolo to vlepo..alla kai me a.s. oi 52 vathmoi poloi den einai?

me stock psiktra kai default tasi sta 3g auta?ego me stock kai oute a.s. oute tipota,exo to poli poli 40-42 full me to config. tis ypografis mou.apo aerismo koutiou pos pas?

Δημοσ.

vale to mbm5.kai sto speedfan prepei na vreis tous aisthitires tous sostous gia na deis kai sostes thermokrasies.eno sto mbm kata to setup dialegeis apo mia lista tin mitriki sou kai sta rithmizei mono tou.

Δημοσ.

εχω ενα 8αρι μπροστα κατω,ενα στο πλεξι κατω αριστερα,ενα 8αρι στο πισω μερος βγαζει,το τροφοδοτικο εχει ενα 12αρι βγαζει και πηρα ενα 12αρι εκανα τρυπα στο πανω μερος του κουτιου και αναρωτιεμαι να βαλω να βγαζει η να βαζει?

Δημοσ.

giorgos th. exoyme paromoio systima mono pou egw exw 2.8ghz P4 , kai 6800GT.

Oi temps pou exw einai syi8ws 46-48 idle kai load 70!!!!!

Συγκεκριμένα

Ρ4 Northwood 2.8GHz

2 x 512MB Kingston PC3200

GF 6800GT 256mb

Nec 3500

Sony DDU 1621

SATA WD 120gb

PATA Seagate 40gb

Terratec tv radio 600

Case ίδιο με σένα με ίδιο 360W chieftech PSU

Fans εχω 2χ 8cm . Ενα μπρος ένα πίσω και το πλαινό diasbled...

Και έχω βαλει και Arctic silver black...Μήπως ήθελε παραπάνω; έβαλα ενα λεπτό στρώμα. Τώρα σε λίγο πάω να πάρω την ΧΡ120 να δούμε...

Δημοσ.
εχω ενα p4 ht με ονομαστικη ταχυτητα στα 2,6 τον εφτασα αισιως στα 3 ghz με θερμοκρασια 47 με 52 βαθμους.Με θερμοαγωγικη αλοιφη arctic silver. ειναι ενταξει η θερμοκρασια?

δεν μας λες σε τι μητρικη τον εχεις...

γιατι αλλο μια Asus και αλλο μια Abit...

οπως επισης και σε τι συνθηκες φορτου και εξωτερικης θερμοκρασιας...

μονο με τα παραπανω δεδομενα μπορει να σου πει καποιος εαν ειναι καλα ή οχι...

Δημοσ.

poli pithanon.exo akousei ki apo alla paidia me 6xxx seira na tous anevazei temps.des to logika.i 5200 mou px ante me to o/c pou tis exo na travaei 55-65 watt.i 6800gt omos kai default travaei pano apo 100-105 watt.opote logika iparxei kai arketi diafora stin ekklisi thermotitas etsi?anevainei i case temp,anevainei kai tis cpu.

Δημοσ.

pantws paidia ta 70 mhn ta doyleyete..

o palios moy P4 2.8 Prescott (socket 478) HT doyleye full load 70 ba8moys!!!

idle htan 55-60 nomizw..

Pantws paizei na mh feygei 8ermothta apo to pc (logw ths 6600GT 8a paragetai kamposh) opote na zestainetai olo to systhma...

egw twra me ton P4 3.2 Northwood den perna toys 50-55 (an 8ymamai kala to max) se full load (kai stock psyktra panta)..

Δημοσ.

pseira

Η αλήθεια είναι ότι η 6800GT εκλείει μεγαλα ποσα θερμότητας στο χώρο με αποτέλεσμα να ζεστενετε η γύρο περιοχή(ακριβώς απο πάνω είναι ο ψυκτρα του επεξεργαστη) οπότε έχουμε μια γενική αυξηση θερμοκρασιας και στον επεξεργαστή αλλά και στο case!

Αν είχες κανενα πολύ μικρό κουτί θα σου έλεγα να πάρεις ένα μεγαλύτερο αλλά το DΧ έχει κάποιο σχετικό χόρο για να κυκλοφορεί ο αέρας(Σε αντιστοιχη αλλαγή είδα -7,8 oC)

Αν πριν την αγορά της VGA είχες τις ίδιες θερμοκρασίες τότε σίγουρα πρέπει να πάρεις μια καλή ψυκτρα[π.χ XP-120 ή CM hyper 6(τη δευτερη την έχω και μου κατέβασε τις θερμοκρασίες περίπου 4oC idle και 8-10oC full load με το fan στις 2000rpm)]

Σαν τελευταία λύση πάρε κι ενα silencer 5 μπας και γίνει κανενα θαυμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...