Προς το περιεχόμενο

Ηχεία 5.1 και Mp3

Jam161

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθές πήρα τα 5.1 ηχεία της Creative Ispire P5800.Το πρόβλημα είναι πως όταν ακούω mp3 από το winamp παίζουνε μόνο τα δύο μπροστινά και το subwoofer ενώ στις ταινίες με το PowerDVD παίζουν όλα κανονικά.Η κάρτα ήχου που έχω είναι η onboard της MSI K7N2 Delta(νομίζω είναι AC97).Τις ρυθμίσεις για τα 5.1 τις έχω κάνει και στα Windows.Τι μπορώ να κάνω για να παίξουν και τα υπόλοιπα;Υπάρχει μήπως κάποιο πρόγραμμα για να ακούω MP3 και από τα υπόλοιπα ηχεία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς ακόμη τα ίδια.Άλλαξα device αλλά πάλι παίζουνε μόνο τα δύο ηχεία.Το πρόβλημα είνια πως εγώ δεν μπορώ να κάνω άλλες ρυθμίσεις ή τεστ στα ηχεία παρά μόνο στο control panel.Θα ψάξω για καινούργιους drivers στο site της Nvidia.Πάντως αν έχει κάποιος καμία άλλη λύση ας βοηθήσει...

είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, σούταρα το winamp και πλέον ακούω τα κομμάτια απο τον media player των windows. Μια χαρά ακούγονται και απο τα 6 ηχεία δοκίμασέ το κι αν δε σου αρέσει ψάξε για κάτι άλλο

ΥΓ: Είχα βρει ενα plugin για winamp αλλα δεν 'εκανε καθόλου καλή δουλειά

Τελικά κατέβασα τους καινούργιους drivers από την MSI(και όχι από την Nvidia).Στα διάφορα test λειτουργούσαν όλα κανονικά.Στο winamp όμως πάλι υπήρχε πρόβλημα. Τελικά έβαλα το media player όπως είπε ο andrip και επιτέλους παίζουν όλα μια χαρά...!!!

Ευχαριστώ για την βοηθειά σας.

χρειάζεσαι plugin που να κάνει upmix τα 2 κανάλια του mp3 σε όλα τα ηχεία!!!

υπάρχουν πολύ καλά plugin για το winamp που κάνουν αυτή την δουλειά! επίσης δοκίμασε να παίξεις ένα mp3 Με το powerdvd με SRS

Exw ki egw to idio provlhma me inspire 5300. Den ftaine ta hxeia h oi drivers, apla to winamp den yposthrizei 5.1 hxo.

χρειάζεσαι plugin που να κάνει upmix τα 2 κανάλια του mp3 σε όλα τα ηχεία!!!

Eixa psaksei paliotera alla den vrhka kati. Tha ksanakoitaksw pali.

To winamp exei perisoteres synatothtes se sxesh me media player k power dvd

equalizer klp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...