atsakir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μόλις αγόρασα μια τέτοια κάρτα τv tuner για να αντικαταστήσω την pinnacle pctv rave που μάλλον έχει βαρέσει μπιέλα και έχω το εξής πρόβλημα: μετά από 3 προσπάθειες εγκατάσταση/απεγκατάσταση drivers/application από το cd (playtv ultra v3.5), remove από το hardware list και φτου κι απ' την αρχή μου κάνει πάντα το ίδιο, ενώ στην αρχή δείχνει τα κανάλια έγχρωμα σε PAL-BG μετά από κανά μισάωρο τα δείχνει όλα ασπρόμαυρα!!! Σε Secam-BG βγάζει κάποιο χρώμα αλλά αηδία... Έχω δοκιμάσει DScaler 4.1.1 (δεν την αναγνωρίζει και περνάει generic Connexant driver σε NTSC χωρίς να επιτρέπει αλλαγή συστήματος!!) Έχω δοκιμάσει ChrisTV (ασπρόμαυρα...), Showshifter (ασπρόμαυρα...) Γενικά για να φτάσω να ρωτήσω τι να κάνω πιστέψτε με έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα. Βρήκα σε κάποιο post to link για το DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe που λύνει λέει κάποια προβλήματα με τους TV tuners στα DirectX9b και θα το δοκιμάσω το απόγεμα που θα γυρίσω σπίτι από τη δουλειά αλλά αν έχει κανείς κάποια ιδέα άλλη θα είμαι ευγνώμων Χαρακτηριστικά PC: Motherboard: ASUS A7V8X-X CPU: AMD ATHLON XP 2800+ RAM: 512Mb VGA: GeForce 5600 128Mb Soundcard: Creative Audigy 2 ZS OS: Windows XP SP1 DirectX: Dx9b ...αν βοηθάει καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodraven Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Εισαι τυχαιρός εμένα μετά από 2 λεπτά δεν δειχνει τιποτα! anyway κανε μια βολτα απο εδώ http://www.prolink.com.tw/2003/english/download/protv_multimedia.htm και αν βρείς προσπαθησε να εγκαταστίσεις νεους drivers για την καρτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 windvr 3 dokimases? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_beret Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Egw DScaler 4.1.1 xrisimopoihsa kai epiase! Pantws mou fenetai oti phgan tsampa ta lefta mou giati an einai na min leitourgei to programma pou exei mesa h karta ti na tin kanw? Paei axrhsto kai to thlecontrol. Mono sto radio to xrhsimopoiw. Olo asymvatothtes exei. Pantws koitaxe gia drivers. Mallon tha lyseis to provlima sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agent_smith Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 File exw ena filo pou eixe to idio problima. Tin pige pisw kai tou dosan tin Play Tv Pro. Isos einai genikos elatomatiki me ta simata PAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skyline_gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ti exei h pinnacle? Kai egw thn idia exw kai mou ekane polla problhmata ek twn opoiwn gia ta pio polla eftaigan oi drivers oi alles asumbatothtes me programmata opws gia paradeigma me to norton antivirus 2004.... Mhpws den einai xalasmenh h karta? Gia thn kainouria karta sou de kserw ti na sou pw. Dokimase thn me to dscaler me driver kai xwris kai des pws paei. Dokimase na paikseis ligo me ta video format. Sunh8ws la8os ru8mish se auta ftaiei gia tetoioui eidous problhmata.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blue_Guardian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Ypomonh se 2 peripou mhnes ws dia mageias 8a einai ola ok (an antexeis na perimeneis) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.