andrip Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Καλημέρα, λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής. Έχω μια ταινία σε 2 mpg και 1 αρχείο με υπότιτλους. Τα βάζω να τα κάνω dvd με το ulead dvd workshop αλλα τους υπότιτλους τους βάζει μόνο στο πρώτο mpg. Μπορώ να το κάνω dvd με άλλο πρόγραμμα ή να ενώσω τα δύο mpg σε ένα; Ή να κόψω τους υπότιτλους σε 2; Για ένωση 2 mpg δεν έχω βρει κάποιο πρόγραμμα. ΥΓ: Επίσης να το τονίσω οτι τα mpg δεν παίζουν πχ στον media player, bsplayer... παρα μόνο στο powerDVD, χωρίς να μπορώ να βάλω βεβαίως υπότιτλους
Dreamstorm Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 TMPGEnc-file-mpeg tools-merge&cut και ενώνεις τα 2 mpg. Μετά πάλι mpeg tools-simple demultiplex.Σου βγάζει ένα .m2v και ένα mp2. srt2sup για τους υπότιτλους.Εδώ παίρνεις ένα .sup Παίρνεις το mp2 πας besweet/ac3 machine και το κάνεις σε αναγνωρίσιμη μορφή για το dvd (48khz).Εδώ παίρνεις ένα .ac3. sup,m2v,ac3 πέτα τα στο ifoedit ,author new dvd περιμένεις λίγο και είσαι έτοιμος. Αν βαριέσαι πάρε το ενωμένο mpg μαζί με υπότιτλους στο ulead.
andrip Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 φίλε ευχαριστώ πολύ, όλα καλα τελικά μια χαρα το dvd. ΘΕΝΚΣ
billymos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Kαλησπερα.... Εχω μια απορια;εχω δυο υποτιτλους για το πρωτο και το δευτερο cd.Πως κανουμε merge και στους υποτιτλους? Ευχαριστω Βασιλης
pikras13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Exw kai egw mia aporeia Pws mporw na grpasw ena arxeio .avi se DVD kai na paiksei sto dvd player tou spitiou An einai eykolo na mou anaferetai olh thn diadikasia kai pio programmata xreiazetai eyxaristw poli
Dreamstorm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Pws mporw na grpasw ena arxeio .avi se DVD kai na paiksei sto dvd player tou spitiou An einai eykolo na mou anaferetai olh thn diadikasia kai pio programmata xreiazetai eyxaristw poli έχει αναφερθεί πολλές φορές το θέμα και υπάρχουν επίσης ένα σωρό τρόποι για avi->dvd.Try το film machine στο sticky. Επίσης ρε παιδιά κάνουμε και ένα search που και που και οι 2 (extra) ερωτήσεις έχουν απαντηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.