Προς το περιεχόμενο

Proteinete download manager san to dap

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys thelo ena programataki san to dap alla na mou sinexizei ta download pou stamatane. to dap den ta sinexizei re gmto. thelo enan download manager pou na prospathei apeires fores na katebasei kati. exete kati na mou proteinete?

Δημοσ.

getright, το πιο εθιστικό αυτά τα progress bars του, λουκουμάκια! lol

αν θές κανένα βελτιωτικό προγράμματος για να μην σου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι μια οθόνη για register pm με

Δημοσ.

to flashget kai to getright pou mou lete ean stamathh ena download to sinexizoun aytomata sinexeia? (enoo kati san ta programata bitcomet,azureous,shareazza,kazaa ktl)

ego gia ayto mono endiaferome perissotero. ola ta alla ta exei kai to dap

Δημοσ.

Νομίζω φίλε ότι έχεις παλιά έκδοση του DAP,γιατί οι καινούριες το κάνουν αυτό που λες.(Βασικά δε θυμάμαι κάποια έκδοση του DAP από τότε που το χρησιμοποιώ, που να μην το κάνει-εκτός και αν κατάλαβα λάθος για το τι θες)Πάντως δοκίμασε το Getright,το θεωρώ πολύ καλύτερο από το DAP.Το σημαντικότερο είναι ότι δεν σου καταβροχθίσει το bandwidth όπως κάνει το DAP.

Κατά τη γνώμη μου πάντως το flashget δεν κάνει μία μπροστά στο Getright...

Δημοσ.

enoo kati san ta programata bitcomet,azureous,shareazza,kazaa ktl

φίλε μου δε ξέρω τι ακριβώς θέλεις... Το getRight συνεχίζει κανονικά όταν κοπεί η σύνδεση.

Μετά από χρόνια στο GetRight το γύρισα βεβαια στο Reget που στραγγίζει τη γραμμή και όχι μόνο. Ακόμα το θεωρώ κορυφαίο. Αλλά επείδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα να ψάχνω για cracks το γύρισα σε Free Download Manager. (και τα 3 δουλεύουν με το flashgot στο Mozilla firefox).

Δημοσ.

Eγω μετα απο ψαξιμο 2 ημερων σε πολλους download managers κατεληξα τελικα στο REGET DELUX.

Τωρα τι ρολο παιζει θα το δοκιμασω καλο μου φαινεται.

Εγω ηθελα το getright αλλα δεν μπορουσα να το ξε******σω γι'αυτο το παρατησα.Πηγαινα να του βαλω τον κ*****ο και ελεγε οτι πρεπει να περασουν 24 ωρες λογω πειρατειας και κατι τετοιο.Το αφησα 24 ωρες και αντε παλι τα ιδια μου το ανεβασε στις διπλασιες ωρες .Τωρα οσο για το REGET DELUX θα δουμε.Παντως φιλε DELTA αν εχεις αλλον τροπο για το GETRIGHT στειλε μου pm αν σου ειναι ευκολο.

Υ.Σ.

Τωρα το προσεξα οτι βρισκομαι κατω απο μια αιθερια υπαρξη.

Δημοσ.

to getright den mporo na po pos mou aresei poly apo emfanish

tha dokimaso kai to flashget na doume ti pezei

to kalytero pantos apo emfanhsh eine to dap. mono 1 pragma den kanei re gmto..den sinexizei ta download pou gia kapoion logo stamatane

Δημοσ.

axm, oso kairo xrhsimopoiousa to dap, mia xara synexize ta spasmena downloads. an ontws stamatane ayta ta arxeia einai mallon epeidh kapoios ta esvhse sto endiameso. (ayto kyriws ginetai gia ta warez arxeia)

pantws egw to gyrisa se flashget. gia mena o kalyteros.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...