Προς το περιεχόμενο

Toshiba cd-rw και προβλημα με Toshiba Laptop

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το toshiba satellite A60,winXP SP2,Ati integrated 7000 IGP, 256DDR2100,ολα τα updates των windows και DVD rom Toshiba.

Αλλαζω το DVD με CDRW/DVD combo και συγκεκριμένα το toshiba SD-R2212 της σειρας slim.

Actual διαδικασια:

Παω στο Device manager και απενεργοποιω το DVD (Disαble).ολα καλα.Βγάζω το DVD και βάζω το CDRW.Κανω refresh/scan for hardware changes.Ολα καλα βρίσκει το CDRW.Λέω μετά δεν κανω ένα Restart ετσι για το καλό?Τι το ήθελα...Ανοίγει το σύστημα πουθενα το CDRW!!!Ξανά restart,τίποτα,τα ίδια.Drive να μην βλέπει.

Βάζω μέσα το DVD to παλιό.Μετα απο ένα scan for hardware changes kai ένα restart, το βλέπει μια χαρά.Αντε πάλι disable το dvd,βγάλσιμο και μέσα το CDRW.Aυτή τη φορά δεν κάνω restart.Kανω install to nero 6.3.3.1 και γράφω σερί 7GB!!!!!!!!!

Ωραία λέω το φτιάξαμε/έστρωσε.Αμ δε.....Σε μία φάση είχε γονατίσει το PC απο το πολύ γράψιμο αντε λεω ας κάνω ένα Reset.τα ίδια: Πάλι δεν το έβλεπε το CDRW.Τα νεύρα μου.....τι λέτε να φταίει.

ΥΓ:Απο εκείνη την ώρα έχουν συμβεί απειρα κουλά.Σε μία φάση το pc έβρισκε συνεχώς νέα device (printer-καμιά σχέση,δεν έχω συνδεδεμένο printer-έχει ένας στο δίπλα δωμάτιο μήπως πιάνει?Μήπως τα XP ψάχουν για νέες συσκευές μέσω bluetooth?%$£"*&&+@&%).Μετά μου έκανε προβλήματα με το LAN....

καμία ιδέα?????.Α,δεν ξέρω αν βοηθαει αλλα οταν έκανα δεξί click και properties στις 2 συσκεύες,στο μεν DVD έβγαζε Location : location 0 (0) ενώ στο δε CDRW έβγαζε location 1 (1).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...