Προς το περιεχόμενο

Memory Card Gia Ps2! Yparxei oxi gnhsia???

Martini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yparxei mem pou den einai sony alla de nomizw oti a3izei ton kopo!egw exw parei original me 30 eurw h monkey eixe 25 kai apo oti mou eipe autos pou eixe to katasthma de dinei kamia eggyhsh kai mporei na xaseis kai save games!twra ama deis megalh diafora ti na sou pw pare mia!Gia megalyterh pou les koita mia sto play.com pou edine mia prosfora me 2 mem cards mazi se poly kalh timh,original panta!Epishs exei kai mem ths max me 16 kai 32 mb pou einai poly fthnes,de nomizw ellada na vreis tetoies times!anywa,psaxnontas panta vriskeis to dromo!

Δημοσ.

File moy yparxoyn polles mh original kartes gia PS2.

To problhma einai oti to 90% ton paixnidion zhtane thn gnhsia karta otan pas na kaneis save.

Den nomizo loipon oti axizei ton kopo na xaseis ta saves soy gia 5 h 7 euro.

Δημοσ.

traba sto http://www.dvd.co.uk , kai kane ean search gia max 32 , einai 32mb xorhtikothta 4plasia apo ayth ths sony, kai mazi me ta metaforika apo agglia moy irthe 26 eyro, na shmeioso edo oti DEN brhka KANENA paixnidi poy na mhn paizei me thn sygkekrimenh karta, opote symboylh apo mena parthn kai mhn petaxeis ta lefta soy sthn sony.

Δημοσ.

re Paidia egw apla ithela oxi gnhsia epeidi exei perisotera Mb kai einai ftinoterh!!!

eleos diladi 8mb 30 eurw?????? toso kanei to xeiristirio...

H Max einai kalh sigoura???

Se magazia edw den thn exei???

H kana site me antikatabolh toulaxiston???

Den exw pistwtikh na parageilw :/

Δημοσ.

Sthn perioxh moy den yphrxe, oxi mono ayth alla kamia MH sony karta, epishs sta ellhnika online magazia exoyn mono thn sony, oi pithanothtes na thn breis ellada einai apo elaxistes eos mhdamines.

gia ta ypoloipa poy thes koita edo, http://www.google.com an kai den pisteyo oti tha breis site na stelnei me antikatabolh.

Δημοσ.

OXI den eimai sigoyros oti ta paizei OLA, den eimai sigoyros kan oti to PS2 moy ta paizei ola mias kai exo dei kapoia paixnidia se merikes konsoles na mhn paizoyn eno se alles na paizoyn , exo dokimasei se kamia 40-aria kai den eixa kanena problhma.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...