Προς το περιεχόμενο

Game me Alfa Romeo!!!

SeptorGTA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alfisti kai Italakides etoimashte! H etairia Black Bean se syndiasmo me tin Milestone anakoinosan symfonia me tin Alfa Romeo kai mas etoimazoun game me thema tin istoria tis Alfa Romeo. To Game tha legetai S.C.A.R (Squadra Corse Alfa Romeo).Mexri stigmis legetai oti tha kykloforisei gia PC,XBOX,PS2 mesa sto kalokairi tou 2005 Maio me Augousto. Lyssssssaaa!

Forza Italia! Forza Ferrari! Forza Alfa Romeo!!!

Δημοσ.

μόνο alfa θα έχει, όχι fezza, πάντως, ενδιαφέρον ακούγεται... Αν βγει όσο καλό το mbwr, τότε θα είναι πολύ καλή φάση! Αυτοκίνητα της Alfa χωρίς τους ενοχλητικούς θορύβους-τριγμούς!! ;)

Δημοσ.
Αυτοκίνητα της Alfa χωρίς τους ενοχλητικούς θορύβους-τριγμούς!! ;)

Μπορεί να τα βάλουν και στο παιχνίδι για να 'ναι πιο ρεαλιστικό.

Δημοσ.

να ελπιζουμε και σε αλφα παλαιοτερων εποχων?

75αρες, gtv, και Julia δλδ.....

(θα κανω και ενα Mod στην τιμονιερα να της βαλω ξυλινο τιμονι και το σηματακι στο κεντρο...

θα βαλω και το αδερφακι μου να χοροπηδαει στο κρεβατι για να ακουω λιγο τριξιμο..

και τη μανα μου να τηγανισει λιγο Castrol να θυμηθω τη μυρουδια

και ειμαι ετοιμος για μια Realife Alfa driving experience...)

Δημοσ.

file Kopriti :P fysika kai na elpizoume se Alfa palaioterwn epoxwn! An den exei dld 75 3litres kai GTV6, GTA, Julia, Alfasud (makari kai Montreal)..... ti tha exei? Egw eimai sigouros pantos! Ayto pou prepei na mas anisixei einai o HXOS!!! makari na einai original oi hxoi twn kinitirwn! (3,2 V6 Rulezzz!) kai me ena kalo xeirismo, kala ta grafika tha einai oposdipote kala. :ppp Egw to evgala apo tora GAMATO! to vathmologw me 9,9 epeidi den exei koubi gia flash kai alarm ;ppp :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά τί λέτε, αν δεν έχει τις πραγματικές (δηλ. πισωκίνητες) alpha, ποιό το νόημα? :P. Προφανώς θα έχει άπειρα μοντέλα.

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...