Innersense Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Αν και χρησιμοποιώ το Nero για τις περισσότερες περιπτώσεις που θέλω κάποιο αντίγραφο CD/DVD, παρατήρησα ότι κάνει ελαφρά λίγο περισσότερο χρόνο από το θεωρητικό minimum που θα μπορούσε να πιάσει. Διαβάζοντας από το DVD-Rom και γράφοντας στο DVD-R on the fly με την μέγιστη τιμή που μπορεί να πάρει το buffer του Nero (6.6) = 80MB και ενεργοποιημένα τα settings για movie copy mode με fast error skipping, πρόσεξα ότι κατά την διάρκεια της αντιγραφής δουλεύει ο σκληρός δίσκος, κάνοντας προφανώς κάποιου είδους Buffering!!! Δεδομένου ότι το σύστημα, αν και Pentium 3@1000 διαθέτει 768ΜΒ Ram πιστεύω ότι αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει και ότι σίγουρα όπως και να έχει καθυστερεί την αντιγραφή. Θα ήθελα να ακούσω λοιπόν τις προτάσεις σας για ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ on the fly αντιγραφές δεδομένου ότι όταν σκάνε φιλαράκια με 200ακοσάρες Case Logic τα περιθώρια στενεύουν αρκετά και η ταχύτητα είναι το ζητούμενο. Κάποιο πρόγραμμα κατάλληλο για αυτή την δουλειά; Κάποια settings για το Nero; Μήπως πρέπει απλά να απενεργοποιηθεί εντελώς το swap του συστήματος η χρησιμοποιεί το Nero κάποιο δικό του εσωτερικό;
migel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα. Για τα δικά μου αντίγραφα On The Fly χρησιμοποιώ το Clone CD\DVD v5.1.0.0 , όχι μόνο για την ταχύτητα ( γρηγορότερο απο το Nero ) αλλά έχω 0% απώλεια σε ''τσουρουφλισμένα'' CD\DVD σε σχέση με το Nero που με το πρώτο λάθος που βρίσκει σταματάει την εγγραφή .
Innersense Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση το κατεβάζω για να το τσεκάρω asap και θα σου πω εντυπώσεις και διαφορές που ελπίζω να δω στον χρόνο εγγραφής!
giorgos th. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 ego xrisimopoio to Disc Juggler.para poli kalo.
Innersense Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 nice... θα το βάλω και αυτό για crash test!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.