Greator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Καλησπέρα σε ολους. Σημερα παρελαβα την LG 1915S και εχω μερικες αποριες. Αφου την εγκατεστησα και εβαλα τους drivers αλλαξα την αναλυση της οθονης μου σε 1280Χ768(αφου ειναι 19ρα).Εκτος λοιπον απτο οτι λογω αυτης της αλλαγης ολα στην οθονη μου μου φαινονται σαν να ειναι "τραβηγμενα απο τα μαλλια"(ενταξει,λογικο αυτο) παρατηρησα οτι οι γραμματοσειρες στα μενου και στα εικονιδια δεν ειναι καθαρες. Για παραδειγμα:Μερικες φορες οταν παω να γραψω μια λεξη που περιεχει το γραμμα "ι"(δεν εννοω σε προγραμματα οπως στο word) υπαρχει και περιπτωση να το πληκτρολογησω και να μην το βλεπω στην οθονη μου.Δοκιμασα να πειραξω το Clock και το Phase αλλα δεν ειχα τα αναμενομενα αποτελεσματα. Κατα τα αλλα η οθονη ειναι αστερι με ικανοποιησε αρκετα για τα χρηματα της. Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει TFT οθονη,μηπως δεν εχω κανει κατι που θα επρεπε?Η πολυ απλα θα πρεπει να συνηθισω σε αυτο γιατι ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο στις TFT οθονες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Display Properties->Appearance-> Effects kai ekei vale Clear Type anti gia Standard se periptwsh pou den to exeis...kalytera pantws na valeis thn Native Resolution pou einai 1280x1024...
Greator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Display Properties->Appearance-> Effects kai ekei vale Clear Type anti gia Standard se periptwsh pou den to exeis...kalytera pantws na valeis thn Native Resolution pou einai 1280x1024... Το clear type το ειχα τσεκαρει. Σε υπερευχαριστω φιλε μου στα 1280Χ1024 ολα ειναι τελεια!
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/1.htm Από εδώ μπορείς επίσης να ρυθμίσεις το cleartype
kkarab Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Το clear type το ειχα τσεκαρει.Σε υπερευχαριστω φιλε μου στα 1280Χ1024 ολα ειναι τελεια! File mou na xrisimopoieis panta tin default analusi stis tft othones.Epeidi exo tin idia tft sou leo oti tis protes meres tha sou fainontai oxi ligo alla poli thola oi grammatoseires kai epipleon mporei na paratiriseis oti kathos anoigokleineis parathira kai efarmoges ta eikonidia sto desktop opos kai oti allo exeis anoixto ekeini tin stigmi tha tremopaizoun.Min frikareis!!! apla i tft stin arxi den leitourgei kala mexri na zestathei meta apo ores leitourgias.An thes vale kapoio video na paizei gia polu ora gia na suntomeuseis tin diadikasia.Ax kai min lismoniseis na ruthmiseis to refresh rate sta 75.
kyramas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Πάντως δεν νομίζω να ισχύει αυτό με το ζέσταμα για τις Tft Για τις Crt ξέρω ότι χρειάζονταν κανά δεκάλεπτο για να έρθουν στα σωστά τους. Ιδίως στις πολλές ίντσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.