cdcl01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Ξερει κανεις που μπορω να βρω nvidia quadro καρτες εκτος του Πλαισιου (για λογους ασχετοσυνης)???? Πηγα στην Msystems αλλα μπορουν να φερουν μονο της HP αλλα πιστευω οτι θα ειναι τσιμπημενες λογο ονοματος. Οποιος ξερει ας postαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Από ότι είχα διαβάσει.. το chipset είναι το Nv40 και μπορείς να πάρεις μια 6800 και να την "ξεκλειδώσεις" μέσω του Rivatuner σε Quadro 4000FX.. με πολύ λιγότερα λεφτά! Βασικά ξέρω ότι δεν σου δίνω απάντηση στο ερώτημα σου.. όπως επίσης δεν ξέρω και για τί ακριβώς χρήση την θέλεις... Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα Quadro καθόλου.. δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει και αν μιλάμε για τα ίδια specs.. αλλά πιστεύω ότι αξίζει να το ψάξεις λίγο μέσα στο http://www.guru3d.com για να δεις αν αξίζει το όλο εγχείρημα.. :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Παιχνιδάκι είναι. Εγκαθιστάς τον NV strap driver του Rivatuner, τσεκάρεις το παραθυράκι που λέει "unlock professional capabilities" και στο PCI Device ID settings το βάζεις να αναγνωρίζουν τα windows την κάρτα σαν Quadro (reboot) και voila! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Το ξέρω ως εδώ ailoure αλλά το θέμα είναι αν γίνεται 100% Quadro (όπου και θα καλυφθεί 100% το παλικάρι) ή αν το rivatuner κάνει απλά emulation τις DCC ιδιότητες.. με αποτέλεσμα να μην έχει την επιθυμητή ποιότητα.. η οποία σε ένα σχεδιαστή μετράει.. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μόνο το λογισμικό διαφέρει. Η QuadroFX 4000 = 6800 με 256MB GDDR3 (AGP), FX4400 = 6800Ulta αλλά με 512MB ram (PCI-E). Oι δε FX4400 συνδέονται και σε SLi. Για κάποιον απαιτητικό επαγγελματία ίσως να ενδιαφέρει ένα σύστημα με nForce4 και δύο 6800GT ή Ultra (με μετατροπή σε Quadro). To μόνο που δεν ξέρω αν οι γεωμετρικές επιδόσεις στις επαγγελματικές εφαρμογές ανεβαίνουν και κάτα πόσο. Αν φτάνει όμως ανόδους της τάξεως του 80-85% όπως στο 3dmark05' τότε σαφώς και αξίζει τουλάχιστον να ερευνήσουν οι ενδιαφερόμενοι το θέμα περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.