Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κατά τη μετατροπή Avi σε Mpeg1

kaiser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παίδες...!

Θέλω να σας υποβάλλω το εξής πρόβλημα:Αφού πέρασα στο PC μου αυτά που είχα τραβήξει με την κάμερά μου 'ωστε να τα μετατρέψω σε VCD συνέβη το εξής:το παραγόμενο αρχείο .mpeg δεν έιχε καθόλου ήχο,απο εικόνα είναι εντάξει αλλα απο ήχο δεν ακούω τίποτα,έχει κανέις να προτείνει τίποτα?

Για την μεταφορα απο την camera στο pc χρησιμοποίησα τι VirtualDub αν και δεν έχει σημασία γιατί όπως προανεφερα δεν υπάρχει πρόβλημα καθ'οτι και εικόνα έχω αλλά και ήχο...Για την κωδικοποίηση απο avi σε mpeg χρησιμοποίησα το προγραμμα TMPGEnc plus 2.5 τα settings όσων αφορα το vcd είναι σωστά.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι παίζει?Επίσης ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω την δουλειά της κωδικοποίησης με το VirtualDub kai oxi me to TMPGEnc?

Αυτα και ευχαριστώ

Δημοσ.

Ακριβώς,έδωσα στο πεδίο Input Video το avi που είχα περάσει απο την camera στο pc και σαν input audio βάζει μόνο του το αρχείο απο το οποίο θα πάρει τον ήχο (όπου είναι το ίδιο avi).

Ξέρει κανείς αν με το VirtualDub μπορώ να κάνω την μετατροπή απο avi σε mpeg? Πάντως 8α δοκιμάσω και με το Winavi converter...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

To virtual Dub apo mono tou den kanei encode se .mpeg.Mporeis omos na anoikseis to .avi na epilekseis sto video Direct stream copy kai meta file->Start framserver kai sozeis to .vdf kai meta meso tmpegenc to anoigeis kai to vazeis san video kai audio input eno to vdub to exeis akoma anoixto.

Gia dokimase to etsi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...