Ioannis Jr. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Κοινοποιώ ότι η OTEnet έχει πρόβλημα σε ότι αφορά τις συνδέσεις aDSL σε Αθήνα και Πειραιά εδώ και περίπου μια ώρα. Η βλάβη έχει, μερικώς, διορθωθεί, όμως πολλοί έχουν πρόβλημα. Η εξυπηρέτηση πελατών απαντάει στο τηλέφωνο 801-11-35555 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dwarves Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Kai egw pou evgaina me forthnet eixa problhma gia kana 20lepto... kai mou eipan oti to provlhma htan tou OTE .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantouan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Ναι οντως ετσι ειναι παιδια κανουν καποια αναβαθμιση στον Οτε και εχουν προβλημα οι adsl χρηστες... ανεξαρτητα απο provider... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Κι εγώ με Forthnet είχα πρόβλημα γιά λίγη ώρα. Ξαφνικά νέκρωσαν τα πάντα και όταν αποσυνδέθηκα δεν μπορούσα να συνδεθώ ενώ το modem συγχρόνιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Malista afou kanoun anabathmisi de eprepe na mas exoun proidopiisi opws kanan sto parelthon? Tespa stis 14:10 egine to proto down kai meta stis 16:50 .... tora pezei idomen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Πάλι καλά που κοιμόμουν γιατί το νευρικό μου σύστημα δεν ξέρω κατά πόσο θα άντεχε απαντήσεις του τύπου: "Λυπόμαστε κύριε, αλλά έχουν πέσει όλα τα Dslam της Αττικής!!!...Η βλάβη διορθώνεται.." Πάντως εδώ και μία ώρα η γραμμή είναι εντάξει και πάλι στην περιοχή μου...Ανώδυνα το πέρασα το σημερινό, αλλά ρε παιδιά γιατί κάτι τέτοια μου φαίνονται απαράδεκτα!!?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamcatcher Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 ta idia kai edw me forthnet. gia to ena 20lepto itan off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis Jr. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 20 λεπτά μόνο καλά θα ήταν αλλά εδώ ήμουν out για 1+ ώρα!! Δεν ξέρω πως άντεξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.