hexenlord Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Hello,ψαχνω 1 προγραμματάκι που να μου λέει τι τύπο μνήμης έχω και αν είναι δυνατό να μπορώ να την υπερχρονίσω μέσα απο αυτό.Επίσης Θα ήθελα να μου λέει την θερμοκρασία της και αν δημιουργούνται τυχόν κολλήματα (πολλά θέλω ε?) Ευχαριστώ
giorgos th. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 gia na deis ton tipo tis katevase to cpu-z.gia kollimata to memtest86.ta alla pou thes,to o/c mono apo bios kai gia temps den nomizo na iparxei kapoio.
billpeppas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Temps μνήμης δεν θα δείς διότι δεν έχουν T-Sensor. Για να overclockάρεις την μνήμη , πρέπει είτε να αλλάξεις διαιρέτη στην μνήμη, είτε αν την έχεις σύγχρονη με το FSB , να ανεβάσεις το FSB. Αν έχεις μητρική με nFORCE 2 / 3 / 4 , υπάρχει το ClockGen [ overclocking inside Windows ]
hexenlord Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Ευχαριστώ παιδια.Υπαρχει νέο προβλημα:Κατέβασα το cpu-z και οταν επιλέγω την φορμα της μνημης μου λεει μονο οτι εχω 256 και ολα τα αλλα είναι αχνά,ξέρετε,μη επιλέξιμα.Και φυσικά δεν γράφουν τιποτα.Γμτ καμιά άλλη ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.