yannisc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να έχει fanless αν ανεβάζει θερμοκρασίες μέσα στο κουτί. Επίσης, ποιο είναι το πιο φτηνό fanless με 400watt τουλάχιστον.
dazzlestef Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά , αυτό της q-tec με το μεγάλο ανεμιστηράκι είναι αθόρυβο; λογικά ναι έτσι δεν είναι; για 40 ευρώ πιστεύω είναι πάρα πολύ καλή αγορά.Το έχει κανείς; Eγω το εχω. ειναι 500w και κανει πολυ θορυβο, και τωρα ψαχνω να βρω ανεμνηστηρακι αθορυβο PSU fan 80μμ για να αλλαξω.
Voorhees Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Εγώ έχω ένα fanless με 600W και το είχα πάρει απο hardshop πριν καιρό και δεν ξέρω αν έχει άλλα. Τότε το είχα πάρει στα 80 ευρώ. Μιλάμε για πέρσι και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, ούτε ανεβάζει τις θερμοκρασίες μέσα στο κουτί
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 psss pou to vrhkate to topic kai to anasthsate? kalytera pantws na mhn antikatasthseis to fan tou q-tec alla olo to q-tec...den 8a to evaza sto pc mou akoma kai an me plhrwnan...
Sorath Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Εγώ πάντως το αγόρασα το Q-TEC 500W BIG FAN PFC BLACK γιατί ήθελα απλά το πιο φθηνό τροφοδοτικό για ένα παλιό σύστημα που έφτιαξα. Ακόμα κι αν βγάζει 300watt πραγματικά, με καλύπτει απόλυτα. Εξάλλου είναι αρκετά αθόρυβο και δεν με ενοχλεί καθόλου. Βέβαια το μόνο που μένει είναι να δούμε τι συμπεριφορά του σε βάθος χρόνου....
tone Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Wraios o titlos, alla 8a rwthsw kati offtopic se sxesh me ta montela pou anaferthikan... Exw ena palio pc gia netbox me 200arh trofodotiko (onomastika). meta apo mia epembash pou ekana sto psu fan, ebala enan akasa stis 1800 strofes alla den emeina kai poly ikanopoihmenos apo th meiwsh toy 8oryboy. Perasa th trofodosia toy akasa e3w apo to psu kai dokimasa na to doulepsw gia 1-2 min xwris fan kai emeina me to stoma anoixto. Ayto pou 8elw na rwthsw einai ti allo mporw na kanw gia na kopsw ton 8orybo tou? Skeftomai na riksw thn tash toy akasa ap'ta 12v sta 7v. 8a dw diafora? Mia deyterh lysh einai na bgalw teleiws ton fan, se posh wra lete na mou kaei to psu?
vagelis skaraki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 γεια σασ παιδες eimai kainourios sto forum gia auto mhn me parejigisete ! an thes telios athoribo pc (na mhn akougete tipota) nomizw oti to kalhtero einai to case ths zalman parola auta einai poli akribo oso kai athoribo peripou 900
spirosta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Καλό φίλε μου to ότι έψαξες το forum και πόσταρες στην σωστή κατηγορία αλλά αισθάνθηκα λίγο βλάκας όταν είδα ότι διαβάζω post από το 2005.. Τεσπά.. Το 200άρι σου ζεσταίνεται καθόλου?Αν όχι μπορεί να δουλέψει και χωρίς fan. αλλά και πάλι αν θέλεις και καλό είναι να τον βάλεις απλά στα 5V ή στα 7V και να δεις τη συμπεριφορά του.. Είναι μικρό και μάλλον ούτε θα πτοηθεί.. Εγώ σε έναν P3 που έχω με 300 άρι μάρκας "έλα μου ντε" αφαίρεσα τελείως τον ανεμιστήρα κάποτε. Ενώ όμως δεν ζεστενόταν με laser θερμόμετρο παρατήρησα ότι επειδή δεν υπήρχε κυκλοφορία αέρα η θερμοκρασία σε μερικά εξαρτήματα ήταν 50-60C. Οπότε και μέσα από psu τον συνέδεσα με τα 5V και όλα πια αθόρυβα και δροσερά.. Επίσης πάντα το λέω.. Πρόσεχε τους πυκωτές και όλα τα κυκλώματα όταν κάνεις δουλειές με ανοιχτό το psu. Φιλικά πάντα..
tone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Την απορια μου την εγραψα εδω γιατι ειναι αυτο που λεει ο τιτλος, εστω κι αν τα προηγουμενα μηνυματα ειναι ασχετα vagelis skaraki: ωραιο το κουτι, αλλα με τοσα λεφτα παιρνω αλλο pc spirosta: To psu προς το παρον δε βγαζει ζεστο αερα, αλλα δε θα'λεγα οτι ειναι και πολυ κρυος. Μαλλον θα παρω το molex καλωδιακι 12v->7v να το βαλω στον akasa και θα δω πως την παλευει. Εκρηξη του psu δεν εχει γινει ακομα, αυτο ειναι αισιοδοξο Απο θερμοκρασιες με κλειστο το case οι ενδειξεις της m/b λενε cpu:55, hdd:40 Εχει αλλες 2: 32 και 23 χωρις να ξερω τι μετρανε Αυτο με τους πυκνωτες το προσεχω και εγω. 2 φορες το ανοιξα και την 2η κατα λαθος ακουμπισα πυκνωτη με την ακρη του δακτυλου μου. Και δε φορουσα και πλαστικα γαντια οπως την 1η φορα, μεγαλη μ@λ@κι@. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
tolis664 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Όχι 100% σχετικό αλλά μάλλον θα βοηθήσει μερικούς. Όποιος έχει όρεξη, μπορεί να δει την δικιά μου κατασκευή. Μπαίνεις στο ftp://marios.gotdns.com με username : anyuser και password : password και κατεβάζεις το internet_pc.zip. Και να σκεφτείτε ότι αυτό το πράγμα δουλεύει 24/7, κοντά στα 3 χρόνια, χωρίς να κάνει κιχ! Οποιοδήποτε απορία ή σχόλιο, δεκτό.
tone Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 para polu kalh douleia! eprepe na baleis tis pics se kapoio free image hoster (http://www.imageshack.us ktl) kai to keimeno me ta links edw gia na to dei eykola o opoiodhpote. me blepw na se antigrafw
spirosta Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 tolis664 η δουλειά σου απίστευτη... Στην αρχή βέβαια απόρησα και έλαγα που είναι η cpu αλλά μετά κατάλαβα ότι η mobo έχει και slot1. Την ψύκτρα μόνος έκανες? Αν ναι μπράβο.. Εγώ έχω ένα συστηματάκι με μητρική compaq P3 800Mhz για κατεβαστήρι και με τρία συνολικά fans δεν ακούγεται καθόλου... Πέραν της απόλυτης ησυχίας. Αλλά όλα τα fan είναι στα 5V και ελεγμένο να μην ζεσταίνεται... Απλά δεν αντέχω τον maxtor 40GB ο οποίος ακούγεται στο δίπλα δωμάτιο με κλειστές πόρτες... χαχα.. Αλλά θα τα βολέψω... Και πάλι μπράβο.. μου άρεσε και το καπάκι..
fwtonio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Κάπου είχα βρει ένα τροφοδοτικό υδρόψυξη. Περνούσε εξωτερικά ένα "κανάλι" και εψυχε τις ψύκτρες από τα τρανσίστορ. Ξερει κανείς τίποτα γι΄ αυτό;
ItsToasted Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Teliws fanless trofodotika den exoun kai polla watt, gia profaneis logous. Kati se seasonic kai antec phantom kserw mono, kai den einai kai idietera akriba. Iparxoun omos polla pou douleuoun sta 17-30Db kai einai praktika athoriva, tin imera toulaxiston.
Vatos_locos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 εγώ πάλι στο τροφοδοτικό από το κατεβαστιρι που είναι naname και κάνει φασαρία απλά του έβαλα μια αντιστασούλα στα 330Ω και έβγαλε πραγματικά το σκασμό χωρίς να πάρει φωτιά δουλεύει ακομα μετα από πολύ καιρό ανοιχτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.