platongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για το τι χρειάζομαι για να κάνω radio streaming ? (εκτός από γραμμή φυσικά). Έχω δουλέψει παλιότερα τον media server της MS για video όμως ήταν αποθηκευμένο video και όχι live που σημαίνει ότι είχε επεξεργαστεί πριν, είχε συμπιεστεί κτλ....
billpeppas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν για να κάνεις Radio [ καλύτερα Audio Streaming ] χρειάζεσαι κάποιο Audio Streaming Server πρόγραμμα , και μια...καλή γραμμή. Προτεινόμενα προγράμματα Audio Streaming: 1) Windows Media Server [ έρχεται μαζί με τα Windows 2003 Server Series ] { δεν έχω κοιτάξει αν διατίθεται και ξεχωριστά } 2) NullSoft Winamp + Shoutcast Server [ το κατεβάζεις από το site του Winamp ] 3) Real Audio Server [ από το site της Real Networks ] 4) PC Dj Broadcaster [ δεν θυμάμαι το site ] Τα 2 καλύτερα είναι το Shoutcast & ο Windows Media Str. Server.
platongr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 και εγώ προς media server λέω, αλλά ας δοκιμάσω και το (2).... και στις 2 περιπτώσεις, ξέρεις αν υπάρχει η επιλογή να παίρνω το σήμα από το line in της κάρτας ήχου ή από κάπου αλλού και όχι από το να παίζει σε κάποιον συγκεκριμένο player γιατί δεν θα ακούγονται μικρόφωνα κτλ.... με βολεύει δηλαδή να παίρνω το σήμα που είναι για online, ή από κάποιο δέκτη (ράδιο) ή από την κονσόλα....
-nick- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Sto Winamp yparxei epilogh oste ta kommatia pou kanei stream apo ena stathmo, p.x. http://www.di.fm , na ta apothikeyei ? eixa psaksei sto google gia paromoia programmata alla den duleuan kapoia pouxa dokimasei.
Xvipes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 nick[']Sto Winamp yparxei epilogh oste ta kommatia pou kanei stream apo ena stathmo, p.x. www.di.fm[/url'] , na ta apothikeyei ? eixa psaksei sto google gia paromoia programmata alla den duleuan kapoia pouxa dokimasei. k giati den to kaneis me ton aplo klasiko tropo tou record apo tin karta ixou?
CamClone Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 kai mias kai to anaeferate !!!!! gia deite to apotelesma tou windows media encoder edw!! xwritikotita 8.000 users se server stin ameriki pou exw stisei : http://mms://67.15.143.16/video-greek-radio mpeite gia na parete mia geusi apo ZWNTANO VIDEO KAI AUDIO!!!
-nick- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 re CamClone poly spam exei pesei... ksekola
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.